2777
2789
نه واسه اوناش اصلا مشکل نداشتم خیلی راحت گذاشتم داخل و تا کردم وقتی رفت داخل یه صدای هوپ هم داد و ک ...

خب این خیلی خوبه.. من یه وقتایی راحت میذاشتم یه وقتایی سخت میذاشتم..شده بود سه چهار بار در آورده بودم دوباره گذاشته بودم تا کم‌کم قلقش دستم اومد.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم میگم داخل رحم باید باشه، وقتی کامل کردیش داخل واژنت باید دستتو کنی داخل فشارش بدی تا بره داخل ر ...

داخل رحم نمیره ورودی رحم میشه.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

میره اما باید با یه وسله ای فشار بدی وقتی کامل رفت داخل، مثلا با دسته چاقو تهشو فشار بده کامل بره دا ...

بابا اون دهانه رحم یه راه باریکه یه جورایی راه نداره در داخل رحم بچه تشکیل میشه زیر ناف شماست کاپ میره تا شکم شما؟؟؟ 

میره اما باید با یه وسله ای فشار بدی وقتی کامل رفت داخل، مثلا با دسته چاقو تهشو فشار بده کامل بره دا ...

احتمالا آناتومی بدن خانوما رو در این زمینه نمیشناسی..داخل واژن می‌ره تا برسه به دهانه ورودی رحم و خون پریود رو جمع کنه.‌

مسخره بازی در میاره جویش نگیر

نمی‌دونم والا..عجیب بود حرفش..گفتم شاید بلد نیست