بخدا که دیگه دارم دیوونه میشم. اویل بیست سالگیمه دانشجو پزشکی و مدرس زبان هستم، اینا نمیگم که الان بعضیا حمله کنن بگم داری پز میدی میگم که نشون بدم دختری نبودم که تو زندگیم تصمیمات احساسی و هیجانی بگیرم همیشه سعی کردم بهترین خودم باشم.
خانوادم میدونن من از اون دبستان مهاجرت ورد زبون من بوده و الان که موقعیتش پیش اومده من بخاطر سطح بالا زبان و درسم سال بعد مهاجرت کنم و بورسیه کامل بگیرم الان خانوادم دارن آتیشم میزنن هر روز دعواعه دیگه دلم میخواد بگیرم خودمو بکشم. نمیدونم درگیر کارای رفتنم باشم یا دعوا با اینا. چکار کنم
نمیخوام برای تخصص برم. برای همین پزشکی عمومی میخوام برم
الان مدرک پزشکی تو گرفتی!!!!
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا گفتی د کتر می گن خو به بمو ن نمی گن ا ین جا دکتر که هیچ صاحاب بیما زستان بودن هم به د رد نمی خو ...
واقعا پزشکی رشته عالی ای هست ولی مثل همه رشته های دیگه نه تو ایران. تعهد دو سال خدمت و انصراف با جریمه.. همچین یقتو میگیرن که انگار بهشون بدهکارم هستی. اونجا حتی تعفهد خدمت هم نداره هر موقع هم بخوای میتونی انصراف بدی
من ی تراپی میشناسم. قیمت مناسبم هست. بزا اون بهت راهکار بده که چطوری بهشون بگی. یا اصلا مستقیم با پدرومادر حرف بزنه. اینک هر روز دعوا کنی اونام لجبازی میکنن بنظرم..احتراما از بین میره
خدا یخواد ترانسفر عزیزم من میخوام برای مقطع مستر اقدام کنم که البته بستگی داره پولش جور شه یا نهدعا ...
آها من نه ترنسفر نیست تو رشته های علوم پزشکی ترسنفر نمیشه چون تطابق واحد نمیتونن بدن سیستم اونا خیلی فرق داره. من برای ترنزفر نمیدونم ولی برای آزمون آره اول پذیرش بعد بورسیه و همزمان باهاش ویزا با نامه قبولیت