2777
2789
عنوان

یه بچه گربه جلو دره خونمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست
من ی بار یکی اومده بود توی آپارتمانمون ندونستم براش شیر گذاشتم صبح رفتم دیدم اسهال شده ریده به همه ج ...

😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکنم ترسش بریزه حس امنیت کنه؟

تو یه کارتون، جعبه یا یه مکان بزارید زیرش پارچه یا پتویی چیزی قرار بدید. هر از گاهی هم سر و پیشونیشو آروم ناز کنید گربه ها معمولا با این حرکت آروم میشن 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ولی واقعا از دیدن همچین آدمایی لذت میبرم و بیشتر مطمئن میشم دنیا هنوز ذات پاک و مهربون آدم هاشو حفظ کرده 🥲🤍

هنوزم میشه امید داشت به زندگی 🫠💫

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خیلی کوچیکه رو پاهاش نمیتونه وایسته هنوز

اووه. پس ۱هفته هم نشده... تو نت بزنی یاد داده چه جوری شکمش رو ماساژ بدی تا مدفوع کنه و جیش.. الانم دیگه ببری بزاری سررجاش  ؛ مادرش قبولش نمیکنه چون بوی آدمیزاد خورده بهش و گربه های نر میبرن تا بخورنش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اسی منم دیروز یه بچه حربه دیدم کف دستاومد بغلم اصلا نمی‌ترسید مامانم نذاشت بیارمش مادرشم نبودش همش م ...

اخییییی 😍😍😍

مامانه منم نمیزاشت دیگه با شوهرم آوردیمش گذاشتیم تو کارتن وگرنه مامانه منم اجازه نمیده اینم اندازه کفه دسته حیونی

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم عزیزم ما که اومدیم همین جلو در افتاده بود می‌خواستیم بزاریمش تو آپارتمان همسایه مون گفت نزار ...

عزیزم چقدر قلبت مهربونه🥰

کنارش یه بطری آب گرم حوله پیچ بذار که آروم بشه

اگه اطراف خونتون دیدید یه گربه مادر داره دنبال بچش میگرده و صدا میکنه شاید مادرش باشه بذاریدش توی کارتن و خودتونم از نزدیک مراقبش باشید شاید اومد برش داشت البته میگن اگه بوی انسان بگیره برش نمیداره ولی باز امتحان کنید اگه نه هم که خودتون ازش مراقبت کنید کلی ثواب و برکت داره

شیر بدون لاکتوز یا پروبیوتیک...ماست کم چرب پروبیوتیک بهش بده با سرنگ هم میتونی بهش بدی عزیزم

ممنونم 😘 

اووه. پس ۱هفته هم نشده... تو نت بزنی یاد داده چه جوری شکمش رو ماساژ بدی تا مدفوع کنه و جیش.. الانم د ...

وای 

اخییییی الهی بمیرم براش حیونی😭

پس یا خودم نگهش میدارم یا میدمش دست آدم مطمئن 

وای اخییییی الهی بمیرم براش حیونی😭پس یا خودم نگهش میدارم یا میدمش دست آدم مطمئن

خدا نکنههه دختررررر.. اگر خودت میتونی از پسش بر بیای که هیچ. چون نصفه شب تا صبح گشنشه یه بند صدات میکنه. شیشه شیر مخصوص بگیر براش یا هم اگر حامی حیوانات میشناسی که کارش درسته بسپار بهش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خدا نکنههه دختررررر.. اگر خودت میتونی از پسش بر بیای که هیچ. چون نصفه شب تا صبح گشنشه یه بند صدات می ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم رنگ شیر بدون لاکتوز با شیر معمولی فرق میکنه؟! 

من گرفتم یجوری بود انگار رنگ سفید خیلی کدر باشه 

به زردی یکم میزد ولی تاریخش نگذشته بود 

دادم به گربه م ولی احساس میکنم یکم بی‌حال شده 

همش خوابه قبلش کلی اینور اینور میرفت نمیخوابید 

الان همش خوابه شل شده میترسم 😭😭😭😭😭😭

میگم نکنه خراب بوده یا نباید بهش میدادم؟! 😭

سلام عزیزم خوبی میگم رنگ شیر بدون لاکتوز با شیر معمولی فرق میکنه؟! من گرفتم یجوری بود انگار رنگ سفید ...

سلام عزیرممم..شیر مخصوص پت گرفتی؟؟ چیزی نیست شکمش سیر شده.. نیم ساعت دیگه دوباره جیغ جیغش شروع میشه.. فقط سعی من گرم نگهش داری 

سلام عزیرممم..شیر مخصوص پت گرفتی؟؟ چیزی نیست شکمش سیر شده.. نیم ساعت دیگه دوباره جیغ جیغش شروع میشه. ...

آره به داداشم گفتم حتما بدون لاکتوز بگیره یه بار گرفت تاریخش گذشته بود رفت پس داد عوض کرد 

چقد باید بهش بدم؟! اندازه 1 قاشق غذاخوری بخوره خوبه؟!