بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلااا نباید زیر ۲ماه شیر معمولی سوپر مارکتی بخوره بشدت کشنده س. حتی بعد دو ماهم نباید انچنان بهش بدی. تو نت بزنی همه جیو گفته
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
خیلی نازش کردم الان آروم تر شده نسبت به دیشب ولی بازم جیغ میزنه 🤦♀️
عکس بده ببینم چند وقت میزنه؟ چون مادرشرو مبخواد از اینورم گشنشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
اگه خیلی کوچیکه باید با شیشه شیر مخصوص بهش شیر بدی و شیرش هم حتما شیر خشک مخصوص بچه گربه باشه تا یه ...
نمیدونم عزیزم ما که اومدیم همین جلو در افتاده بود میخواستیم بزاریمش تو آپارتمان همسایه مون گفت نزارین سرو صدا میکنن من نمیتونم تحمل کنم دیگه میخواستیم بزاریم یه گوشه اسنپی اومد گوشه هم پیدا نکردیم روبرومونم بیابون بود میترسیدم یکی بیاد اذیتش کنه زنده نمونه براهمین آوردمش 😭
انقد دلم براش سوخت گریه کردم براش طفلی رو 😭😭
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من ی بار یکی اومده بود توی آپارتمانمون ندونستم براش شیر گذاشتم صبح رفتم دیدم اسهال شده ریده به همه جای آپارتمان .از اون موقع از گربه متنفر شدم.البته کلا مریض بود انگار چون شنیدم گربه ها مریض میشن از بقیه خودشونو مخفی میکنن فقط اومده بود برینه دم خونه ما.به هر جا زنگ میزدیم نمیومد تمیز کنه
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂