2777
2789
عنوان

یه بچه گربه جلو دره خونمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست
سلام عزیرممم..شیر مخصوص پت گرفتی؟؟ چیزی نیست شکمش سیر شده.. نیم ساعت دیگه دوباره جیغ جیغش شروع میشه. ...

خداکنه 😢

نگرانش شدم 😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره به داداشم گفتم حتما بدون لاکتوز بگیره یه بار گرفت تاریخش گذشته بود رفت پس داد عوض کرد چقد باید ب ...

نه باوو. بک ق که خیلی کمه 

بزار از هوش مصنوعی برات فرستادم. حتما اجراش کن 

• هفته اول و دوم:
    بچه گربه‌ها در این سن به حدود 30 تا 32 سی‌سی شیر مخصوص بچه گربه در روز نیاز دارند (بر اساس میانگین وزن 120 گرم). 
  • هفته دوم تا سوم:
    مقدار شیر مصرفی باید به 50 تا 60 سی‌سی در روز افزایش یابد. 
  • هفته سوم تا چهارم:
    مقدار شیر مصرفی باید به 70 تا 90 سی‌سی در روز افزایش یابد. 
  • دفعات شیردهی:
    در هفته اول، 8 تا 12 وعده شیردهی در روز توصیه می‌شود. در هفته‌های بعد، تعداد دفعات شیردهی به 6-8 بار در هفته کاهش می‌یابد. 
نکات مهم:
  • همیشه شیر را گرم کنید و قبل از شیر دادن به بچه گربه، دمای آن را بررسی کنید. 
  • از یک بطری شیر مخصوص بچه گربه استفاده کنید و مطمئن شوید که سر پستانک آن مناسب است. 
  • بعد از هر بار شیردهی، بچه گربه را به آرامی در شکم ماساژ دهید تا ادرار و مدفوع کند. 
  • وقتی بچه گربه‌ها به حدود یک ماهگی رسیدند، می‌توانید به تدریج غذای مخصوص بچه گربه را به رژیم غذایی آنها اضافه کنید و از شیر گرفتن آنها را شروع کنید. 
  • اگر بچه گربه شما به شیر حساسیت دارد، فورا با دامپزشک مشورت کنید. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه 😢نگرانش شدم 😭

نشو عزیزم. بچه گربه مثل بچه ادم بعد شیر خوردن بدنش گرم میشه و چرتش مبگیره ــفقط بدنش رو حتما چک کن کک و کنه نداشته باشه.و ایضا داخل گوشهاش و روی دمش.. وقتی میخوای دور مقعدشو و زیر شکمشو ماساژ بدی حتما دستکش دستت کن تا باکتری و مبکروب روی دستت وارد مقعدش نشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!