2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزانی که فردا کنکور دارین چند تا نکته:

لطفا شب قبل برید حموم و لباس تمیز بپوشید هیچکس شیفته بوی عرق شما نیست

عطر هم نزنید بعضیا آلرژی دارن به عطر سر جلسه اذیت میشن

پاهاتونم سر جلسه نلرزونید و تکون ندید تمرکز بقیه رو از بین میبره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خوش به حال کسایی که تجربی نیومدن درسته✅️

از چه مانده غیر از ارزو؟

غیر از موهای سفید

غیر از روح افسرده و نا امید

توی این سایت یه ۴ ۵ ساعت بگردی کلی کنکوری میبینی که ۸۰ درصدش واقعا دیگه بریدن خسته شدن نا امید اون ۲۰ درصد هم یا سهمیه دارن یا تیزهوشانن که میخونن 

نه تنها کنکور خانواده ها هم خیلی دارن فشار میارن به بچه ها 

واقعا اینا تجربه من شد هیچوقت اینکارارو با بچم نکنم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نمیخوام ناامیدت کنم اگه علاقه داری بیا ولی خب بالاخره توی کنکورش نسبت به رشته های دیگه خیلی رقابت با ...

من از همون اول خیلی زیاد دوست داشتم نمی‌دونم چرا احمق شدم اومدم انسانی 

ولی خیلی راه سختیه اصلا مطمئن نیستم از خودم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

قشنگم من خودم دانشگاه به بچه های کادر درمان تدریس میکنم 

رشته های تاااااپ عموما ورودی هاشون بالای ۲۳ هستن دانشجو ۳۵ هم داشتم !! دلیلش هم معلومه ! رشته های تاپ خیلیا هارو پشت کنکور نگهمیداره یا هستن کسایی که کارشناسی شونو گرفتن بعد دوباره شرکت کردن برای پزشکی و دندون

خوش به حال کسایی که تجربی نیومدن درسته✅️از چه مانده غیر از ارزو؟غیر از موهای سفیدغیر از روح افسرده و ...

دقیقا همینطور..

تازه الان سهمیه جدید اعمال کردن واسه این جنگ اخیر

من از همون اول خیلی زیاد دوست داشتم نمی‌دونم چرا احمق شدم اومدم انسانی ولی خیلی راه سختیه اصلا مطمئن ...

اول حتما مطمعن شو بعد بیا و کلی تحقیق کن

من خودم اول به عشق پزشکی اومدم این رشته بعد ها درمورد سال زیاد دانشگاهش فهمیدم و با خودم گفتم نمیتونم نصف عمرمو صرف دانشگاه کنم واسه همین کلا از تجربی ناامید شدم 

الانم فیزیو میخوام که امیدوارم سال بعد بشه