2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 58 پست
مرسی ازت🫂بنظرم اگه واقعا درست بخونه همون یک سال کافیهچون من نمیگم سخت نیست واسه کسی که نخونه واقعا ...

مرسی عزیزم ♥️

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ماشاالله بهتوناز همین شنبه شروع کنید سوالات کنکور داخل و خارج تجربی از سال ۹۸ تا اردیبهشت ...

آخه تا درسم تموم بشه دیگه سنم خیلی رفته بالا

شما کسی رو دیدید توی این سن شروع کرده باشه؟

لعنت به سهمیه ای ها ما نمیبخشیم حقمون روخدا هم نبخشه ایشلا

اره والا من یکی که حلال نمیکنم حق ما رو میخورن یه ابم روش

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

آخه تا درسم تموم بشه دیگه سنم خیلی رفته بالاشما کسی رو دیدید توی این سن شروع کرده باشه؟

منکه میگم تازه اول جوونیتونه 

بله دیدم ۳۸ سالگی قبول شدن و پزشکی میخونن

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

کوفتشون بشه واقعا در زمینه کنکور که پای آینده وسطه نباید پارتی بازی بشه

اره والا بیان بهشون خونه بدن زمین بدن پول بدن ولی سر اینده بچه ها بازی نکنن تازه روز به روز زیادتر هم میشه ان شالله هر چی از طرف بچه های درس خون اونایی که تو مناطق محروم بدون هیچ امکاناتی دارن درس میخونن اونایی که واقعا دارن زحمت میکشن اونایی که مدرسه عادی ان هر چی که حق ایناس ناحق میشع همش آتیش بشه بریزه تو زندگی هاشون 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اره والا بیان بهشون خونه بدن زمین بدن پول بدن ولی سر اینده بچه ها بازی نکنن تازه روز به روز زیادتر ه ...

ایشالا ما هم قبول داریم پدرشون عموشون داییشون حالا هرچی دین دارن گردن ما میتونن هرچی میخواد پول بگیرن زمین بگیرن نوش جونشون ولی این دیگه خیلی ظلمت به بچه منطقه محروم حقش ضایع بشه

ایشالا ما هم قبول داریم پدرشون عموشون داییشون حالا هرچی دین دارن گردن ما میتونن هرچی میخواد پول بگیر ...

دقیقا هعی🥲

ممنون از اینکه امیدوارم کردیدمیتونم تحصیلات خودتون رو بپرسم

خواهش میکنم مانا باشید و مسیر زندگیتون سبز

بله حتما دکترای یکی از رشته های علوم پزشکی میخونم

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی