2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 58 پست
دقیقا همینطور..تازه الان سهمیه جدید اعمال کردن واسه این جنگ اخیر

اره دیدی😑 کم سهمیه داشتیم اینم اضافه شد 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

من نمیفهمم خیلیا میگن سخته

بعد کارنامه هارو نگاه میکنی همه ۶۰ به بالا زدن

خودم کنکور دادما ولی اینایی ک میگن بد دادیم منظورشون اینه زیر۶۰ زدن؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزانی که فردا کنکور دارین چند تا نکته:لطفا شب قبل برید حموم و لباس تمیز بپوشید هیچکس شیفته بوی عرق ...

حرف دلمو زدی. من تازه از حموم اومدم لباسای فردا رو هم گذاشتم توی لباسشویی. و واقعا عطرای تیز و تند حال به هم زنن

موقع امتحان نهایی‌یا که بود وقتی داشتن دانش‌آموزا رو میگشتن میگفتن دستاتو باز کن

واااااای یهو بوی عن فضا رو پر کرد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

قشنگم من خودم دانشگاه به بچه های کادر درمان تدریس میکنم رشته های تاااااپ عموما ورودی هاشون بالای ۲۳ ...

ممنونم از حرفاتون

درسته ولی هدفا فرق داره من دوس داشتم زودتر دانشگاه برم و زودتر مهاجرت کنم واسه همینه که حس میکنم خیلی دیرم شده:)

من ۴۰ سالمهدلم میخواد شروع کنم ولی میترسم

چرا دیر باشه؟

به نظر من شروع کن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

اول حتما مطمعن شو بعد بیا و کلی تحقیق کنمن خودم اول به عشق پزشکی اومدم این رشته بعد ها درمورد سال زی ...

عزیزممم امیدوارم قبول بشی ایشالا ♥️

بنظر شما برای کسی که کلا از ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست و اینا دور بوده و اصلا درساش توی سبک دیگه ای بودن چند سال کافیه که بتونه برای کنکور آماده بشه؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
من نمیفهمم خیلیا میگن سختهبعد کارنامه هارو نگاه میکنی همه ۶۰ به بالا زدنخودم کنکور دادما ولی اینایی ...

منم اینجا خیلی کاربرا رو میدیدم که میگفتن خیلی بد دادیم با درصدای ۵۰ به بالا و معدل بالا جالب ترش این بود میگفتن امیدی به قبولی هست؟😐😂

من ۴۰ سالمهدلم میخواد شروع کنم ولی میترسم

خیلی خوبه ماشاالله بهتون

از همین شنبه شروع کنید سوالات کنکور داخل و خارج تجربی از سال ۹۸ تا اردیبهشت ۱۴۰۴ با پاسخ تشریحی حل کنید، حل کردن هم به منزله این نیست که خودتون به جواب برسید نه برای هر سوال پاسخ نامه اون سوال رو ببینید هم یه جنبه آموزش داره که اگه مبحثی رو یادتون رفته مرور بشه هم اینکه شما ایده و سوال کنکور حل کردین و چندین بار تکرار

به طور میانگین حداقل ۵۰ درصد کل کنکور ها ایده هاشون تکراریه 

شما با میانگین درصد ۵۰ بهترین رشته ها قبول میشید

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

خدایا این تاپیکا رو میبینم بیشتر از رشتم میترسم 😅

سهمیه ها زیادن 

رقابت بالاس

سخت نی بحث سر اینه سرنوشتت به یه سوال بستگی داره 

حتی یک سوالم میتونه سرنوشتت رو از این رو به اون رو کنه اینجوری نی بگی حالا یه سواله دیگه ول کن خیلی باید بخونی خصوصا دوازدهم رو 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

من نمیفهمم خیلیا میگن سختهبعد کارنامه هارو نگاه میکنی همه ۶۰ به بالا زدنخودم کنکور دادما ولی اینایی ...

به عنوان یه کنکوری میگم 

خودمم هم شامل این حرفم میشما بچه های امروز زیاد به درس اهمیت نمیدن:/

عزیزممم امیدوارم قبول بشی ایشالا ♥️بنظر شما برای کسی که کلا از ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست و اینا دو ...

مرسی ازت🫂

بنظرم اگه واقعا درست بخونه همون یک سال کافیه

چون من نمیگم سخت نیست واسه کسی که نخونه واقعا سخته ولی کسی که با استمرار و جدی بخونه ربطی نداره دور بوده باشه یا هرچی کاملا از پسش برمیاد

به عنوان یه کنکوری میگم خودمم هم شامل این حرفم میشما بچه های امروز زیاد به درس اهمیت نمیدن:/

اره اینو میدونم

رقابت فقط بین کسایی هست ک میخونن

منظورم یه چیز دیگه بود

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️