2777
2789

شغلشون چیه؟

چطوری پولدار شدن؟

توضیح بدید لطفا

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

تلاش تلاش تلاش و ذهنیت مثبت

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری از اطرافیانم از اول پولدار بودنیسری ها هم با تلاش خیلی خیلی زیاد شغل هاشونم هم خیلی متنوع هست . ...

میشه از شغلاشون چند مورد بگی 

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
میشه از شغلاشون چند مورد بگی

ازونایی که با تلاش زیاد رسیدن 

یکیش پارتنر خودم 

که کارگاه تولید چای داره 

یکی از آشنایان که حسابدار خیلی معروفیه 

یکی از اقوام که سالها خارج از ایران بود برگشت با سرمایه ای که اون ور جمع کرده بود چند سال پیش کلینیک زیبایی زد اینجا 

خانواده خودم که پدرم با سرمایه‌گذاری کم کم رو ملک و ساخت و فروش اوضاعش خوب شد 

یکی دیگه از اقواممون زندگی شهری رو رها کرد و دامداری زد شهرستان 

......

خب نمیتونم ایده پولساز ومناسبی پیدا کنم

ببین ایده پولساز و مناسب به نظر من چرته

مثلا دارم میگم 

چرا وقتی دوتا مغازه مثلا جفتشون ساندویچی یکی فروش بهتری داره؟با اینکه هیچ تفاوتی ندارن

این بخاطر ذهنیت اون شخصه و البته طرز رفتار

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان حوریه که پدر پولدار میخواد پولدار شدن اونا که میگن تلاش و درس 

همون دندان و پزشکی و..اوردن پشتش کلی هزینه خوابیده 

بیزنس و ازادم همینطور 

باید یکی یک جا هل بده وگرنه راه نداره 

یه زمانی بله شاگردی میکردن پادو بودن بعد خودشونو میکشیدن بالا الان نمیشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴