2777
2789
عنوان

از شوهرم‌ ناامید شدم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 119 پست
یه حرف مفتی یاد گرفتن گوشی یه چیز شخصیه گوشی شخصی هست ولی حریم خصوصی نیست حریم خصوصی خانواده آدمه فق ...

بین زن و شوهر چیز خصوصی وجود ندارهک اینا ازونایین ک صدتا رمز میزارن گوشیشون میگن خصوصیه.رمز گوشی منو داداشمم میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین زن و شوهر چیز خصوصی وجود ندارهک اینا ازونایین ک صدتا رمز میزارن گوشیشون میگن خصوصیه.رمز گوشی منو ...

والا کار درست همینه زن و مرد اگ بخواد حریم بینشون باشه همون جدا شن بهتره

کسی مخالف رمز گوشی دونستنه که یچیزی تو گوشیش داره

دعا کن بمیره منو بچم راحت شیم

خیانتکار و هرزه اگه به راه راست هدایت نشه مرگ سزای خوبیه براش چه زن باشه چه مرد 

بهترین دعا برای هر کسی و خود ادم در هر شرایطی دعای عاقبت بخیری و آرامش و آسایش هست 

عاقبت بخیر باشی شما و فرزندتان 

اولین بار چطور فهمیدی و عکس‌العملت چی بود؟

هزار بار با هزارن نفر بهم خیانت کرده با همسایع با خواهر دوستم با زنای شوهردار سن بالا با همکاراش خیلی زیاده کدومو بگم با مامانای رفیقاش

[QUOTE=388520545]مهم بود خیانت نمیکرد من حق طلاق دارم منتظرم دختر بزرگ شع الان دخترمگناه داره [/QUOT بنظرت شوهرم‌ میتونه واقعا بایکی دوست شه و بهم خیانت کنه؟ممکنه بخاطر سرگرمی یه چیزی نوشته باشه یا واقعا از این‌چیزا تو سرشه

[QUOTE=388520545]مهم بود خیانت نمیکرد من حق طلاق دارم منتظرم دختر بزرگ شع الان دخترمگناه داره [/QUOT ...

ببین از منی ک چن ساله وضعم این بشنو مردی ک شب بیرون بمونه رفیق بازی کنه ج ن ده بازم هست دیگ برات بازش کردم

مهم بود خیانت نمیکرد من حق طلاق دارم منتظرم دختر بزرگ شع الان دخترمگناه داره

چند سالشه دخترت

منم فقط به خاطر پسرم موندم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته