2777
2789
عنوان

از شوهرم‌ ناامید شدم برای همیشه

2819 بازدید | 119 پست

دیشب شوهرم رف دوش بگیره گوشیشو گذاشته شارژ منم سرکنجکاوی رفتم ایتستاگرامشو چک کردم دیدم به یه دختر خارجی که تیک آبی داشتو همه عکسای آنچنانی و پایین تنشو فقط به نمایش گداشته پیام داده بود سلام خیلی جذابی ازت خیلی خوشم اومده خیلی س..ک.. هستی ، وقتی پیام‌آور خوندم انگار دنیا رو سرم خراب شد بهش نگفتم دیدم چون اگه بگم دعوا راه میندازم ، ولی دیشب یه کلمه باهاش حرف نزدم تا الانم نخوابیدم فقط دارم اشک میریزم حالم داغونه خیلی بهش اعتماد داشتم ادعا می‌کرد عاشق‌ترین مرد دنیاست، یه لحظه نمیتونم فراموش کنم پیامارو چیکار کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چقدر قدیم زندگی ها راحت بود مرد فقط زن خودش رو میدید و تمام اما الان برعکسه

ن عزیزم قدیما اینستا و گوشی نبود میرفتن کاباره تو زن بغل هرزه.کسیم خبر دار نمیشد خیانت از اول بوده