دیشب شوهرم رف دوش بگیره گوشیشو گذاشته شارژ منم سرکنجکاوی رفتم ایتستاگرامشو چک کردم دیدم به یه دختر خارجی که تیک آبی داشتو همه عکسای آنچنانی و پایین تنشو فقط به نمایش گداشته پیام داده بود سلام خیلی جذابی ازت خیلی خوشم اومده خیلی س..ک.. هستی ، وقتی پیامآور خوندم انگار دنیا رو سرم خراب شد بهش نگفتم دیدم چون اگه بگم دعوا راه میندازم ، ولی دیشب یه کلمه باهاش حرف نزدم تا الانم نخوابیدم فقط دارم اشک میریزم حالم داغونه خیلی بهش اعتماد داشتم ادعا میکرد عاشقترین مرد دنیاست، یه لحظه نمیتونم فراموش کنم پیامارو چیکار کنم😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا این یه تلنگر باشه برات من خودم بارها سر این مسائل شکستم چیزی نگفته بود چت و اینا ولی همینکه سرچ ...
منم قبلا دیده بودم سرچ کرده بخاطرهمین هواسم بود همیشه اینستاگرامشو چکمیکردم ولی اولین بار بود دیدم پیامو به این نتیجه رسیدم همه مردا مثل همن فرقی ندارن باهم چون این بینهایت عاشقم بود اگه این همچین کاری کنه دیگه همه مردا اینکارن