2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدم که بیست سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 86 پست
مجرد بودن اره مطمعنم البته قبلا زن داشته فوت شده یه دختر ۱۷ساله داره فقط

چجور با اون دختر میخوا کنار بیای؟خانوادت حق دارن تو تقریبا همسن دخترشی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

این سخنرانی رو یه جا ذخیره کن چند سال بعد که شور جوانیت چند برابر شد ولی دنبال پوشک بزرگسال برای آقا ...

اتفاقا خیلی هم جوون تراز سنش نشون میده و ی اقای ورزشکار هم هست تا ۶۰ سالگی جا داره بتونه رو پاهای خودش راه بره وقتی عشق باشه اونم عشق واقعی این چیزا به چشم نمیاد بنظرم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور با اون دختر میخوا کنار بیای؟خانوادت حق دارن تو تقریبا همسن دخترشی

همسن که نیستم من ۲۱ سالمه اون ۱۷ ولی میتونم کنار بیام من دختر بد قلق و لجبازی نیستم اونم دختر بدی نیست 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اتفاقا خیلی هم جوون تراز سنش نشون میده و ی اقای ورزشکار هم هست تا ۶۰ سالگی جا داره بتونه رو پاهای خو ...

حرف های خانم کریمی همسر جوان رضا رویگری تو همون سال‌های اول زندگی شون و البته روزهای آخر زندگی شون رو سرچ کن بخون

تب داغ زود هم سرد میشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وضعیت مالیش چطوره اسی؟ و اینکه دخترش با خودش زندگی میکنه؟

وضعیت مالیش خوبه خداروشکر دستش به دهن خودش میرسه اره با خودش و مادرش زندگی میکنه خانواده خیلی خوبین اتفاقا 

حرف های خانم کریمی همسر جوان رضا رویگری تو همون سال‌های اول زندگی شون و البته روزهای آخر زندگی شون ر ...

رضا رویگری چرا ورزشکار نبود خب زود از پا در اومد بیچاره ولی اون همسرش واقعا بخاطر ثروت باهاش ازدواج کرد عشقی نبود معلوم بود 

یکساله باهمیم عزیزم اتفاقا خانوادش همه رو هم میشناسم اونم خانواده منو میشناسه تو این یکسال به اندازه ...

تو از روی بچگی فکر میکنی همه چی رو میدونی    ولی طرفن با اون سن و سال چقدر آدم بدرد نخوری هست که به بازی گرفته ت   به بازی گرفتن فقط این نیست که یه دختر رو علاف کنی و بعد نری باهاش ازدواج کنی!!!      این اقا ۴۰ سالشه     همه چی رو تجربه کرده   حالا اومده دنبال یه دختر بچه سال    جوون   ترگل ورگل   پاک     این خود زرنگی هست     مهم تر از همه     یعنی تو این دنیای به این بزرگی برای یه اقا ی ۴۰ ساله خانومی مناسب پیدا نشده براش؟؟؟    دختر جان نکن اینکارو با زندگیت 

وضعیت مالیش خوبه خداروشکر دستش به دهن خودش میرسه اره با خودش و مادرش زندگی میکنه خانواده خیلی خوبین ...

اون وقت عروسی کنید چطور میشه؟ 

و اینکه اومده شهرتون ببینتت؟

منم با رابطه لانگ ازدواج کردم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

همسن که نیستم من ۲۱ سالمه اون ۱۷ ولی میتونم کنار بیام من دختر بد قلق و لجبازی نیستم اونم دختر بدی نی ...

همه چی از بیرون خوبه باید تجربه کنی تا بفهمی چقدر از حرفات درست بوده هر چی خیره برات پیش بیاد

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

تو از روی بچگی فکر میکنی همه چی رو میدونی ولی طرفن با اون سن و سال چقدر آدم بدرد نخوری هست که به ...

چرا عزیزم اون طفلی هم داستان زندگیش واقعا غم انگیز و شنیدنی بود برام چرا پیدا میشه زن براش چرا نشه مشکلی نداره فقط اینکه میگن تایپش نیستن از من خوشش اومده یعنی همه جوره به دل همدیگه نشستیم اینجور بگم واقعا انگار ی روح در دو بدن شدیم من تو بدترین شرایط روحی بودم اومد شد دلیل خوشحالیم 

رضا رویگری چرا ورزشکار نبود خب زود از پا در اومد بیچاره ولی اون همسرش واقعا بخاطر ثروت باهاش ازدواج ...

داری خودت رو گول می زنی و حرفی ندارم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

همه چی از بیرون خوبه باید تجربه کنی تا بفهمی چقدر از حرفات درست بوده هر چی خیره برات پیش بیاد

قربونت عزیزم درسته ممنون از دعای خیرت 🌹😘🙏