2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدم که بیست سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 86 پست
دختر بدقلقی نیستی ولی خیلی کم عقلی اونم با ۲۱ سال سن

خیلی بچه اس طرف ازدواج میکنه با یه آقا که بچش کوچیکه باز بعد مدتی کم میاره نمیتونه زندگی کنه ای اسی از مجازی خیلی کلی نگره فک کرده دوست داشتن همه چیو حل میکنه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر بدقلقی نیستی ولی خیلی کم عقلی اونم با ۲۱ سال سن

خخخ 😂😂😂خودش که میگه خیلی بالغم از لحاظ عقلی از بیرون همه همینو میگن خواهر ولی بعید میدونم کم عقل باشم ! قرار نیست همیشه با همسن های خودمون ازدواج کنیم خوشبخت شیم چقدر زوج ها رو میبینیم مرده از خانم چقدر بزرگتره خوشبختن مشکل چیه ما هم مثل اونا اتفاقا چون با تجربه ست پخته ست خیلی از جوونای امروزی بهتره برام جوونای امروزی رو نگاه اکثرا دور هول بازی شون هستن دیگه قابل اعتماد نیستن ولی این بارها امتحانشو پس داده همه جوره 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
مجرد بودن اره مطمعنم البته قبلا زن داشته فوت شده یه دختر ۱۷ساله داره فقط

فقط!!! میتونی با یه دختر چندسال جوانتر از خودت کنار بیایی؟ اون چطور خجالت نمیکشه با یه دختر هم سن و سال دخترش دل و قلوه بده! دختر یکم فکر کن سبک سنگین کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اون وقت عروسی کنید چطور میشه؟ و اینکه اومده شهرتون ببینتت؟منم با رابطه لانگ ازدواج کردم

عروسی اره لباس عروس گفت بپوش بهت میاد خودمم دوست دارم چون اولین ازدواجم هست خودش که خیلی اصرار داره بیاد ولی خانواده م منو خونگی کردن نمیزارن تنها برم بیرون مثل بچه کوچیک همیشه مامانم باهامه 😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خیلی بچه اس طرف ازدواج میکنه با یه آقا که بچش کوچیکه باز بعد مدتی کم میاره نمیتونه زندگی کنه ای اسی ...

اسی فوق العاده بچع س    قدرت تجزیه تحلیل نداره واقعا     اون اقا هم فهمیده با کی طرفه     

عروسی اره لباس عروس گفت بپوش بهت میاد خودمم دوست دارم چون اولین ازدواجم هست خودش که خیلی اصرار داره ...

بعد عروسی قراره با دختر و مادرش همگی باهم زندگی کنید؟

بیرون نرفته که نمیشه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

فقط!!! میتونی با یه دختر چندسال جوانتر از خودت کنار بیایی؟ اون چطور خجالت نمیکشه با یه دخنر هم سن و ...

عزیزم جایی که عشق هست این چیزا دیگه معنی نمیده توهم فکر کن به اینکه تونم عاشقه این چیزا رو ندید یهو عاشق شد خودش میگه باور کن دخترای همسن تو یا دخترم به چشم دخترم فقط میتونم ببینم تو یهویی به چشمم اومدی و عاشقت شدم و خیلی دوست دارم و حاضرم برات هرکاری کنم تو عمل هم بهت ثابت میکنم 

بعد عروسی قراره با دختر و مادرش همگی باهم زندگی کنید؟بیرون نرفته که نمیشه

بدبختم دیگه حتی یه دیت نتونستیم باهم بریم خیلی اذیتم! 😔میگه یا دوست داری باهم زندگی کنیم یا خونه جدا بگیریم هرکدوم بخوای