2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدم که بیست سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 86 پست
عزیزم همسرش فوت شده که

خب ازش خونه ای چیزی بخواه منم فکر میکردم اگه طرف فقیر باشه خوشم میاد ازدواج میکنم ولی الان فهمیدم صداقت مرد رو باید فهمید و فقط هم با پول میشه فهمید اگه بگه هیچی ندارم میگم یک سال برو کار کن هرچی درمیاری بده به من تا باور کنم 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

چی بود فانتزیش؟

فانتزی اینکه یسری افکار تو ذهنش پرورش میداد برای اینکه نره باکسی دیگه همخواب شه و بهم خیانت کنه چون گفت حتی رابطه مون مجازیش هم برام ارزش داره و دوست نداره بهم خیانت کنه اون لحظه تو اون حالت خودارضایی این حرفارو میزد بامن و دوست داشت منم تایید کنم باور کنم ولی فرداش وقتی انکارش میکرد عصبانی میشدم و همین باعث شد بینمون ی دعوای بزرگ بوجود اومد و زنگ زدم مادرش گفتم پسرتون روم به دیوار اوبی هست این حرفارو بهم زده مادرش هم باورش شده بود و باهاش کلی بحث کرده بود اونم میخواست خودشو بکشه و خیلی عصبانی شده بود بهم بعدشم گفت من نسنجیده یسری حرفارو بهت زدم تو هم خونگی نفهمیدی دیگه اینکار و هیچوقت با هیچکس دیگه نکن زندگیش نابود میشه تو نمیدونی مادرم بخاطر تو چه حرفایی بهم زد 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی تایپ کردی نخوندم نه تنهاخونوادت بایددخالت کنن بلکه نی نی سایتی هاهم بایددخالت کنن چی فک کردی

کلاروی تصمیمی پافشاری نکن فک میکنن هولی اون چیزی که شمافک میکنی خیلی خفنه بزرگترای باتجربه میگن خفن نیست وبستگی داره شماگوشهات رومحکم بگیری وگوش ندی یادست روازگوشات رهاکنی وگوش بدی

خونواده دخالت میکنه چون جهاز قراره بده چون سیسمونی باید بده چون اگه طلاق گرفتی برمیگردی خونشون 

چون بهت ارثیه میدن 

خونواده دخالت میکنه چون 21 سال خرجتو کشیده چون تو خوشی و ناخوشی کنارت بوده 

حالا فامیل رو قبول دارم بهشون ربطی نداره 

ولی پدر و مادر حقشونه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب ازش خونه ای چیزی بخواه منم فکر میکردم اگه طرف فقیر باشه خوشم میاد ازدواج میکنم ولی الان فهمیدم صد ...

میخواد همین کار و کنه ولی میگه باید اول مطمئن شم ازت که میخوای باهام ازدواج کنی من بخاطر تو الان زنده م میرم سرکار دارم کار میکنم غیراز این باشه حتی زندگی دیگه نمیخوام بکنم خودمو نابود می کنم بدون تو نمیتونم 😔😔 به مادرم چندباری پیام داده گفته رضایت بدید شما بیاید محضر کافیه دخترتو بده ببرم خانوادتون راضی نمیشن مامانم گفته نه مگه گوسفنده بدمش ببری مهریه ای چیزی باید پشتش باشه خونه لی ماشینی گفته بود یه جون دارم بهش میدم همینم چیز زیادی ندارم بندازم پشت مهرش ولی کی دیگه پیدا میشه اونو اینقدر بیشتر از من حتی دوست داشته باشه من واقعی میخوامش همه جوره به دلم نشسته بعدشم شما فکر میکنین من ازش استفاده میکنم مگه اینجا قحطی زن دختره ی زن زندگی خوب مثل دخترت میخوام که پیداش کردم من با اون حالم خیلی خوبه اون همه جوره منو میفهمه و همدیگرو دوست داریم و بیا و مانع سنگ ننداز سر راهمون 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
فانتزی اینکه یسری افکار تو ذهنش پرورش میداد برای اینکه نره باکسی دیگه همخواب شه و بهم خیانت کنه چون ...

دختر گل این مرد آدم جالبی نیست  تو تصمیمت تجدید نظر کن حتما

غریبه ها در شب🌹
طولانی تایپ کردی نخوندم نه تنهاخونوادت بایددخالت کنن بلکه نی نی سایتی هاهم بایددخالت کنن چی فک کردیک ...

عاشقم خب 😂

وای من تاپیک ها قبلیت رو خوندمختبه از راه دور خوندین؟😐 اسی خیلیییییی بچه ای دعا میکنم خدا کمکت کنه

😂😂😂

یه جمله نوشتی تو متن خودت که فکر کنم بهترین جواب رو دادی 

گفتی انقد باهم حالمون خوبه که هیچ عیب و نقصی از هم نمیبینیم

این تنها حرف درستی بود که تو اون همه جمله و متن نوشتی

شما الان از هم دورین و این حال خوب بخاطر اون دوری و شوق کنارهم بودنتونه نزدیک که بشین شاید همچنان همو دوس داشته باشین ولی نه به شدت الان 

و وقتی اون شعله عشق کم بشه تازه اختلافا و نقص های همدیگه رو میبینین و پیدا می‌کنید

و اون موقع اون اختلافا میشه شروع تنش ها و مشکلاتتون

امیدوارم خدا بهترین رو برات رقم بزنه

میخواد همین کار و کنه ولی میگه باید اول مطمئن شم ازت که میخوای باهام ازدواج کنی من بخاطر تو الان زند ...

دخترجان این مرد هم سنش خیلی بیشتره هم حاضر نیست چیزی بنامت بزنه دورشو خط بکش فقط می خواد با زبون بازی کارشو پیش ببره شما عاشق شدی نه اون 

غریبه ها در شب🌹
میخواد همین کار و کنه ولی میگه باید اول مطمئن شم ازت که میخوای باهام ازدواج کنی من بخاطر تو الان زند ...

چیزی ندارم یه جون دارم بهش میدم🤣🤣     اسی خیلی احمقی    و تاوان احمق بودنت رو پس میدی