2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدم که بیست سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 86 پست
منم ورودی بهمن ۴۰۲ ام جانم بپرس

دنبال یوتیوبر ها یا بازیگر ها اشکال داره از نظر دانشگاه چون همشون متأسفانه صد انقلاب فعالیت کردن کلا اینستا پاک کنیم خوبه؟؟

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

بدبختم دیگه حتی یه دیت نتونستیم باهم بریم خیلی اذیتم! 😔میگه یا دوست داری باهم زندگی کنیم یا خونه جد ...

حتما باهم بیرون برید 

و مشاور پیش از ازدواج 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکساله باهمیم عزیزم اتفاقا خانوادش همه رو هم میشناسم اونم خانواده منو میشناسه تو این یکسال به اندازه ...

صد سال هم که همدیگر رو از دور بشناسی تا زیر یه سقف نرفتی نمیتونی چهره واقعی اش رو ببینی

الهی و ربی من لی غیرک  
دنبال یوتیوبر ها یا بازیگر ها اشکال داره از نظر دانشگاه چون همشون متأسفانه صد انقلاب فعالیت کردن کلا ...

نه این اشخاص رو اصلا فالو نکن یا هم با یه پیج فیک 

نه خوده اینستا مشکلی نداره ولی اشخاص خاص رو فالو نداشته باش استوری و پست هم نذار

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

عزیزم جایی که عشق هست این چیزا دیگه معنی نمیده توهم فکر کن به اینکه تونم عاشقه این چیزا رو ندید یهو ...

صلاح ملک خویش خسروان دانند 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تو از روی بچگی فکر میکنی همه چی رو میدونی ولی طرفن با اون سن و سال چقدر آدم بدرد نخوری هست که به ...

بنظرم آقا اگه واقعا عاشقش بود ولش می‌کرد 

چون میدید خیلی جونه و خودش تقریبا همه چیو تجربه کرده 

شاید بهتر از اون .....

اگه دوسش داشت می گذاشت با یکی ازدواج کنه که ۲۰ سال از خودش بزرگ تر نباشه و بین اون و خانواده اش اختلاف نندازه

نه این اشخاص رو اصلا فالو نکن یا هم با یه پیج فیک نه خوده اینستا مشکلی نداره ولی اشخاص خاص رو فالو ن ...

دمت گرم اگه یه نفر همچین کاری کنه اخراج میشه یا تعلیق!؟

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

وضع مالیش چطوره؟

خوبه بارها ازش پرسیدم میتونی از پس مخارج خودمون بر بیای گفت اره میتونه فقط کافیه من باهاش ازدواج کنم تمام تمرکزش گفت روی من میاد اونوقت اینو به مامانم میگم منو مسخره میکنه میگه چرت میگه چرا فکر میکنه من ارزش خوشبختی و اینکه کسی واقعی دوستم داشته باشه ندارم!! من پسرای امروزی رو شناختم اکثرا چجوری ان مقایسه کردم بخدا همیشه اونجوری که ما میخوایم نیست نمیشه مامانم همیشه انتظار داره مثل همه مامانا پسری شاهزاده با اسب سفید قد بلند رعنا پولدار همسن خوش قیافه بیاد دم در خونمون خب مادر من هیچکی اینطوری نیست که تو تایپت هست برای من نمیگم دختر زشتی ام اتفاقا چهره ی خوبی هم دارم چیزی کم ندارم خانواده ماهه سطح متوسطی هستیم دنبال لول خیلی بالا نیستم انسان واقعی باشه با مرام با معرفت متعهد باتجربه کسیکه توجه و احترام به زنارو خوب بلده پیداش کردم حالا دیگه بیا سن و جمع کن بدبختی گیر کردیم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بزار بگم هدفت تاپیکت چیهتاپیک زدی همه تاییدت کنن و مصمم تر بشیوگرنه تو جوابت از قبل مثبتهخوشبخت باشی ...

فدات خوب فهمیدی 👌🌹😘😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍