الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نصف سال تحصیلی از اول سال تا همون موقع که کارنامه نوبت اولو میدن برای دانشگاه ترم تموم میشه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
یه کم تن به کار بدید خوب درس بخونید اقلا رشته های تاپ قبول نشدید دانشگاه تون بدرد بخور باشه.
هرچقدم درس بخونی بازم همه نمیتونن دولتی قبول شن چون یه ظرفیت خاص داره 😁 وقتی ظرفیتش تموم شه هرچقدم درس خونده باشی تو قبثل نمیشی مجبوری بری غیر روزانه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
تازه تو پیرا ها پرستاری رو مطمئنی میری سرکار و این پول رو دوباره بدست میاری نگران نباش
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
ندارم توان پرداختشو7 سال باید خانوادم بدن،تازه جدای هزینه دانشگاه باید پول تو جیبی هم بدن بهمماهم مس ...
خب منظورم خانواده بود 🫠نمیدونم راستش ،اینو با خانواده ات حتما مطرح کن بابت اینکه میخوای بمونی برای روزانه یا بری آزاد بازم ...
و خوب نمیدونم امسال هم باشه یا نه ولی پارسال یکی از دانشگاه های آزاد رو میدونم به بچه ها اجازه داد در ازای چند سال کار کردن برای دانشگاه پرداخت شهریه نصف بشه تقریبا
پس یعنی شما هم میگی فرهنگیان بهتره؟ البته من اگه آموزگاری ابتدایی بیارم شاید برم پرستاری ولی دبیری ا ...
پرستاری بنظرم بهتر هست از نظر کاری و چیزی ک بهت اضافه میکنه و دردی ک میتونی حداقل از خانواده خودت دوا کنی و دسترسی داره به یه سری چیزا.
ولی من اعصابش رو نداشتم و الان مطمئن شدم ندارم وبه هر حال مسئولیت بیشتری داره. و همین ک دیدم اکثرا ک پرستار هستن همین طور بی حوصله هستن انگار مجبوری کار میکنن
چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔