2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر تو فرهنگیان بهتره یا پرستاری؟ منم پرستاری پردیس میخونم فرهنگیان هم آوردم نمیدونم چی کار کنم

قبلا دوست داشتم پرستار بشم 

ولی دیگه نه

میرم درسم رو میدم میام خونه 

آزاد و رها 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

به نظرت یه سال پشت کنکور بمونم برای دولتی رشته های تجربی؟

یا برم ازاد و تعهدی؟

ازاد ترمی 90 میلیونهههه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

به نظرت یه سال پشت کنکور بمونم برای دولتی رشته های تجربی؟یا برم ازاد و تعهدی؟ازاد ترمی 90 میلیونهههه

تعهدی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

با آزمونهمدرک پردیس دولتیهولی هزینش بیشتره اما تو استخدامی مدرک اونقدر تاثیر نداره

زمانی ک ما دبیرستانی بودیم میگفتن درس بخونین برین دانشگاه دولتی ک بعدا فقط دولتی هارو استخدام میکنن و...

ولی عملا نوع دانشگاه هیچ ربطی ب استخدام نداره.البته گاهی معدل کارشناسی جزو شروط بعضی استخدامی ها هست

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
قبلا دوست داشتم پرستار بشم ولی دیگه نهمیرم درسم رو میدم میام خونه آزاد و رها

درآمدش کمتره ولی منم حوصله سختی و دردسر ندارم میگم فرهنگیان برای آدم بی حوصله تر عالیه 

پرستاری خیلی صبر و انرژی می‌خواد 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست