2777
2789
خب منظورم خانواده بود 🫠نمیدونم راستش ،اینو با خانواده ات حتما مطرح کن بابت اینکه میخوای بمونی برای ...

ما خونمون هم مستاجریه،قطعا الان برم ازشون بپرسم میتونین 7 سال ترمی 90میلیون شهریه بدین،چون تو ذوق من نخوره نمیگن نه نمیدیم

تعهدی هم با اسیری فرقی نداره 

ولی میدونم ازاد برم خیلی شرایطمون سختتر از الان میشه

خودم تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم

یه سال هزینه کنم برای کنکور از هزینه ی یه ترم دانشگاه خیلیی کمتر میشه اصلا

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ما خونمون هم مستاجریه،قطعا الان برم ازشون بپرسم میتونین 7 سال ترمی 90میلیون شهریه بدین،چون تو ذوق من ...

اها ،اوکی 

ثابت نیست اون ۹۰ تومن و هی میاد روش ...

از ترم ۷ به ۸ به خاطر اینکه میری بیمارستان خیلی باز میاد روش

موفق باشی پس 

You're all the things I've got to remember

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدم درس بخونی بازم همه نمیتونن دولتی قبول شن چون یه ظرفیت خاص داره 😁 وقتی ظرفیتش تموم شه هرچقدم ...

درسته ولی اگه درست خونده باشی دولتی نشد میری آزاد مراکز استان باز بهتر از غیر انتفاعیه

درسته ولی اگه درست خونده باشی دولتی نشد میری آزاد مراکز استان باز بهتر از غیر انتفاعیه

خب حتما دوست داشت اون دانشگاه رو بره ، دانشگاه ازاد از دولتی ها جداست قبولی پردیس یه شانس برای اوناییه ک اگ روزانه نیوردن با پول بتونن همون دانشگاه قبول بشن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره عشقم تنها امبدم همینه

در میاری 

چندین برابرش رو

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چنده الان طرح

مآهی 15 به بالا

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

4.5 ماه

باز پرستاری ارزش داره اونم پردیس خوبه 

من پیام نور ۳ و نیم میدم بی ارزش 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

سلام اسی ببخشید تو یکی از تاپیکا دیدم گفته بودی رتبه کشوریت ۹۰ هزار بوده

عزیزم سهمیه ات چی بوده ؟

و اینکه کدوم شهر قبول شدی چون منم ترازم ۶۹۰۰ میشه نمیدونم خودگردان هرجا بشه میتونم بیارم یا نه