2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر تو فرهنگیان بهتره یا پرستاری؟ منم پرستاری پردیس میخونم فرهنگیان هم آوردم نمیدونم چی کار کنم

من خودم باشم چون فشار رو خانوادمع میرن فرهنگیان

ولی پرستاری رو بیشتر دوست دارم

دانشجو

پرستاریاصلا برگای ادم میریزه😂خیلی اوضاع بده

کی باورش میشه لباس فرم دبستان دو ملیون شده 🤔یه بچه بخواد اول دبستان رو بگذرونه حداقل سی ملیون خرجشه اونم دولتی اگه مدرسه خصوصی باشه که صد ملیون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیگه دانشگاه که حسابش معلومه 

یادم نیست بخداولی نزدیک هشت هزار

ازاد اگه بخوای پرستاری بخونی یاسد ازمون بدی؟

پردیس بهتره یا ازاد

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من خودم باشم چون فشار رو خانوادمع میرن فرهنگیانولی پرستاری رو بیشتر دوست دارم

من تنبلیم میاد رشته سختی مثل پرستاری بخونم ولی از اینکه می‌خوام برم فرهنگیان هم ناراحتم

هعییییی خداااا

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست