2777
2789

بعد به مامانم بلندددد داشتم میگفتم توروخدا بهش پیام بده بگو این کره اسبو آروم کنه

(خیلی عصبی بودم همش یورتمه میرفت از ۷ صبح)

از اون موقع یهو صدا قطع شد به نظرتون شنیدن؟ آخه مامانش تو تراس بود انگار😐😐

خیلی خیلی اذیتمون میکنن و آزارمون مبدن حتی به خاطر اینا میخوایم خونمونو لوض کنیم چون در عذابیم اما با این حال دوست ندارم کره اسبو شنیده باشه😐💔

احسنت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که شنید تجربه من میگه با اینطور آدم ها مثل خودشون باید رفتار کرد رحم و مروت حالیشون نیست

آخه کلا وحشین من میگم تازه روشون تو رومون باز تر میشه

دیشب همین الآغ تاااا ۲ میدوید😐😐

احسنت

لعنت به همسایه بد یسریا اصلا فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن

ما همسایمون ساعت ۶ صبح بیدار میشد میخ میزد به دیوار صدا چکش میومد😑

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

لعنت به همسایه بد یسریا اصلا فرهنگ اپارتمان نشینی ندارنما همسایمون ساعت ۶ صبح بیدار میشد میخ میزد به ...

دقیقا قبض آب این ساختمان اشتراکیه

قبلا ۱۵۰ تومن میومد برای دو خانواده

از وقتی اینا اومدن ۲ تومنننن😐😐😐

هر روز مهمون دارن یعنی این لچه ام مال خودشون نیست ولی همیشههه یه ۱۰ نفری تو خونشونه

احسنت

کاش هر دو رعایت کنید 

منم بچه دارم و درک کنید بچه ها مث آدم بزرگا نمیتونن ی گوشه بشینن میپرن بدو بدو دارن 

همسر من خیلی حساسه طبقه ی بالاییمونن ی دختر کوچولو شیطون دارن ک وقت بی وقت درحال دویدن بود تذکر دادیم کمترش کردن ینی من وقت عادی با پریدن این کوچولو مخالف نیستم ولی دیگه دوازده شب ب بعد موقع خواب اذیت کننده اس 

شما هم میگفتی لطفاً صبح زود و شب دیروقت رعایت کنید دیگه بقیه ی وقتا یکمم شما اونارو رعایت کنید

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
🤣🤣🤣هیچی نشده به ماهیت بچه اش پی برد

وااااییی جرررر 😂😂😂😂

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭