2777
2789
عنوان

یه دختر محجبه چجوری شیک پوش به نظر بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 38 پست

اینو درک کن ک تیپ ی ادم‌مانتویی با چادری فرق داره

سعی کن ب روسری هات بیشتر اهمیت بدی

طاق روسری بزن

گیره ازاین شیکا

ب پیرایش صورتت رسیدگی کن همیشه)ارایش ن...پیرایش ینی پشماتو بزنی و هواست باشه رسیدگی کنی جوش نزنی و...)

ارایش اگ‌میکنی خیلییییییی کم باشه

لباسای ست استفاده کن

یکم تو گوگل و اینور اونور بگرد ازاونا ایده بگیر

اعتماد بنفستو حفظ کن و سعی کن اکثرا ابخند داشته باشی

اول باید خودت خودتو دوس داشته باشی 

این باعث میشه بقیه جذبت بشن

من محجبه افراطی نیستم اما عبا میپوشم لباس بلند انواع واقسام دارم واز پیجای شیک همه طرحی ورنگی سفارش میدم 

همراه شال یا روسری کفش بلند یا اسپرت  ارایش ملایم میکنم هردوهفته اصلاح وفیشال صورت میرم مژه هم میکارم بخودمم میرسم درعین حال حجابمم رعایت میکنم چادری هم نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای با بقیه رقابت کنی زیبایی و وقاری که حجاب برای دختر و زن داره هیچ دگوری بازی نداره کسی که ...

آره واقعا اینم درسته ولی من خودم تو جامعه که میرم دوست دارم خوب به نظر بیام چون بقیه دوستامم که چادری هستن همیشه باکلاس و خوب میگردن

محجبه نیستم ولی طبق چیزی که دیدم نظر میدم 

آرایش ملایم و دخترونه داشته باش

روسری شیک بخر با آستین مانتو یا هر چیزی از زیر چادرت معلومه ست کن 

شیکه به نظرم ...

و اینکه چادریم بخر که بهت بیاد و امتحان کن ببین چه مدلی مرتبه و شلخته نشون نمیده تو رو ...

You're all the things I've got to remember

چادری

خب میتونی کیف و کفش و روسریتو ست کنی. چادرم از جنسی بگیر که سر نباشه. چروکم نشه. میتونی از چادرای جواهر دوزی هم بخری که البته یکم گرونترن ولی خیلی محلسین. البته من به شخصه خیلی خوشم نمیاد ولی بعضی مدلهاش برای بعضی مراسمای خاص خوبه‌ . ولی در کل اعتماد بنفست باید بیاری بالا. و اینکه شما برلی رضای خدا محجبه هستی. خیلی اهمیت به نگاه دیگران نده. در ضمن شیک بودن بنظر من توی لحن و برخورد و شخصیته بیشتر تا لباس

از تجربه های خودم بخوام بگم که ... 

چادر سنگ دوزی شده و کار شده خیلی استایل رو گرون و شیک نشون میده (البته چادر پر از زرق و برق نه هااا، اونایی که طرح های ظریف دارن)

اگه مانتوت طرح داره، روسری ساده باشه و برعکس 

همیشه یک مقدار از آستین مانتوت رو از زیر آستین چادر در بیار (اگه چادرت عربیه) ، خیلی استایل قشنگ میشه اینطوری 

اکسسوری بنداز 

ساعت، انگشتری که نگین همرنگ روسری داشته باشه 

من محجبه افراطی نیستم اما عبا میپوشم لباس بلند انواع واقسام دارم واز پیجای شیک همه طرحی ورنگی سفارش ...

منم خیلی دوس دارم عبارو امتحان کنم

بنظرت دانشگاه خوب میشه؟ با مقنعه

دیدم تن خیلیا تو دانشگا و قدشون بلند بوده حسابی نشسته بهشون

من کلا قدم ١٦٦ هست بنظرت خوبه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب میتونی کیف و کفش و روسریتو ست کنی. چادرم از جنسی بگیر که سر نباشه. چروکم نشه. میتونی از چادرای جو ...

آره بنظرم چون ما چادری ها چیزی از لباسمون مشخص نیست همون روسری و چادر خیلی مهمن توی شیک بودن

منم خیلی دوس دارم عبارو امتحان کنمبنظرت دانشگاه خوب میشه؟ با مقنعهدیدم تن خیلیا تو دانشگا و قدشون بل ...

بنطرم واسه دانشگاه چادر یا مانتو بلند دانشجویی زیباتر عبا با مقنعه جور درنمیاد مگر بخای باهدشال بپوشی

منم خیلی دوس دارم عبارو امتحان کنمبنظرت دانشگاه خوب میشه؟ با مقنعهدیدم تن خیلیا تو دانشگا و قدشون بل ...

عبا و مقنعه خوب میشه اتفاقا 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی