من هرکاری میکنم که لباس مرتب و شیک بپوشم ، دوباره وقتی دخترخاله هامو میبینم اعتماد به نفسم میره زیر صفر اصلا دیکه نمیدونم چی کنم البته اونا بی حجابن آرایش غلیظ هم میکنن ولی بالاخره چجوری منم با این استايل میتونم شیک باشم؟
بنطرم واسه دانشگاه چادر یا مانتو بلند دانشجویی زیباتر عبا با مقنعه جور درنمیاد مگر بخای باهدشال بپوش ...
ولی خیلیارو دیدم تو دانشگاه پوشیده بودن
منم خیلی خوشم اومد ولی بخاطر قدم منصرف شدم
عبای ساده نمیپوشنا خیلی مجلسی طور و کارشده
یکیشون گفت ٤ تومن پول داده بابتش
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تو تن خیلیا تو دانشگاه دیدم همچین قیافه هم میگرفتن☹️😍😂
منم خیلی دلم میخواست امتحان کنم ولی من مثل اونا خوش قد و بالا نیستم میترسم بهم نیاد
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
عبا با روسری های ساده سر کنی بهتره. مدل لبنانی ببندی یا گیره بزنی زیر چونه یه طرفشو بندازی روی شونت.
اره اینم خیلی قشنگه
بله عزیزم منم عباهام کمترینش ۳تومن عبای جنس خوب ارزون. نیست نمیدونم اما من برادانشگاه نمیپوشیدم میگم ...
مرسی عزیزم پس حتما برای ترم جدید میخرم