2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90634 بازدید | 1100 پست
استارتر همه حرف هامو میتونی از ده صفحه پیش بخونی من ناراحت شدم که هم جنسم فکر می‌کنه چون تنبل و طرف ...

ممتون ازت عزیزم حرفات همه درسته اما خب شوهر من عاشقم ک نبوده ک تا با همه چیم کنار بیاد و همچنان عاشق من باشه درضمن بخدا خیلی آدم تمیزیه با کثیفی نمی‌تونه کنار بیاد فکرشو بکن رویه بالشامو بیشتر از یه ساله نشستم اونم ی پارچه تمیز میندازه رو بالشش میخوابه 

در کل اون عاشق من نبود فقط خوشش اومده بود اول بعد که نامزد کردیم من بلد نبودم جذبش کنم با بد رفتاری و این ویژگی ها ک برات گفتمو بوی بد دهان کلا دفعش کردم نتونستم تو دلش جای محکمی برا خودم بسازم همه چی از ریشه مشکل داره میدونی 

من خودم خوب می‌دونم چه خاکی تو سرم ریختم برا اینه ک انقد ناراحتم 

نباید انقدم مرد ستیز باشیم عزیزم همه مردا بدو و خشن و خیانتکار و غول نیستن 

تو خودت فکرشو بکن با ی دختر آشنا بشی اینجوری باشه مثه من بد اخلاق حرفای نسنجیده بزنه همش رو مخت باشه هی گیر بده فلان کارو بکن نکن هی عر بزنه سر همه چی از طرفی ام بوی بد دهان بهشم بگی درمانش کن سه سال تمام بهش التماس کنی اما عین خیالش نباشه فقط ادعا کنه ک دوست داره ایا عاشق این دختر میشی واقعا فکر کن ی پسری 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستتو ببند اسی دهنم صاف شد با یه سریا که متوجه نمیشن

😂😂😂😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی پیاده رویی یا باشگاه ورزش میکنی.؟؟؟ انسان هرچقد تحرک نداشته باشه زود پاهاش ازکارمیافته

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اسی احساس پوچی نداری ازصبح هیچ کاری نمیکنی ظرف نمیشوری جارو نمیکنی غذا نمیپذی اینا کمترین کاریه زنه ...

آبرو و شرف ک برام نمونده همه دیگع میدونن من خونه ام همیشه کثیفه 

چرا خیلی احساس پوچی میکردم تا امروز ک راه و روشمو عوض کردم بیدار شد صبح دیگه نخوابیدم با اینکه ب شدت خوابم میومد شبشو نخوابیده بودم 

رفتم صبحانه آماده کردم با شوهرم خوردیم برا اولین بار صبحانه خوردم

بعد رفتن شوهرم راپله رو کامل تمیز کردم 

اومد ناهار گذاشتم بچم بیدار شد برا اولین بار ب اونم صبحانه دادم

بعدش کارامو همه انجام میدادم ظرفارو شستم نزاشتم بمونه جارو زدن آشپزخانه رو برق انداختم 😍 اتاق بچمو تمیز کردم هنوزم کلی کار دارم انشاالله برا فردا 

وای چقدر بازدید داشتی🤣 فک کنم یه دلیلش خودم بودما

اره دست مریزاد دختر😂😂

اسی پیاده رویی یا باشگاه ورزش میکنی.؟؟؟ انسان هرچقد تحرک نداشته باشه زود پاهاش ازکارمیافته

نه متاسفانه هرچی شوهرم و خواهرم میگن برو باشگاه خواهرم می‌ره بارها گفته توام بیا من تنبلی کردم 

شوهرم خودش یه وعده باشگاهشو عقل نمیندازه 

اما بعد تمیزکاری خونم می‌خوام برم سراغ ورزش

وای عزیزم چقد خوشحال شدم. کارای اصلی رو انجام دادی .آفرین بهت همینجور و با همین طرز فکر ادامه بدهفرد ...

مرسی عزیز دلم همشو از شما دارم ک از دیشب کنارم بودید تا الان بهم دلگرمی دادید انگیزه دادید 

انشاالله که همیشه خوش باشید و خوشحال و خوشبخت 

خودت میگی خیانتکاره بعد میگی من کی گفتم خیانت کرده،بعدم اول تاپیکت میگی میدونم بیشتر حق با منه ولی با اونایی که حق رو بتو میدن دعوا میکنی چن چندی با خودت؟😐😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خودت میگی خیانتکاره بعد میگی من کی گفتم خیانت کرده،بعدم اول تاپیکت میگی میدونم بیشتر حق با منه ولی ب ...

میشه بگی من کجا گفتم خیانت نکرده چرا الکی حرف می‌زنید حداقل تو تاپیکی ک همه چی معلومه نوشته شده نمیشه حذفم کرد دروغ نگید 

من گفتم کی گفتم درباره خیانتش نظر بدید

واسه زخم زبون زدن اومدی نمیزارم خودتم بدون زخم برگردی خجالت بکش از دروغت

خودت میگی خیانتکاره بعد میگی من کی گفتم خیانت کرده،بعدم اول تاپیکت میگی میدونم بیشتر حق با منه ولی ب ...

درضمن هزار بارم گفتم من اونجا که گفتم می‌دونم حق با منه در واقع مسخره کردم یعنی اینکه اینجا همه مرد ستیزن ی زن بدترین هم باشه حقو میدن بهش دلشونم خوشه کار خوبی میکنن بدتر اون زنو نابود میکنن ک با این فکر ی تکونی ب خودش نده

آبرو و شرف ک برام نمونده همه دیگع میدونن من خونه ام همیشه کثیفه چرا خیلی احساس پوچی میکردم تا امروز ...

آفرین عزیزم افرین افرین 1هفته بگذره ببین شوهرت چقد تغییر میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️