2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90634 بازدید | 1100 پست
🥲🥲🥲🥲 امیدوارم این قضاوت نابجات درباره من ب خودت برگرده برو تاپیکای قدیمی مو بخون بعد اینو حرفو ب ...

من با شما بودم!!!!!!!

من رو یه کاربری دیگه ریپلای زدم دوست عزیز 

خب اینکه اون کاربری هم متعلق به شماست به من ربط نداره چون علم غیب نداشتم خودتو لو دادی عزیز 

درحال ساخت ....:)

و اینی هم که گفتی ی تهمته تو بمن تهمت زدی شخص سوم یعنی کی؟؟ یعنی ی زن خرابو هرزه امیدوارم خدا جوابتو ...

دوست گرامی حواست نیست داری با این اکانتت پیام میدی من به اون اکانتت گفتم که نمیدونستم شمایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم شاید این هزارمین کامنتی باشه ک میبینم از حرف این کاربر ناراحت شدن😂 اخه واقعا فاز نی نی سا ...

چون حرف الکی زده خواستم بگم اینجور نیست😁بستگی داره طرفت کی باشه... الان خود من مادرشوهرم منو برای شوهرم پسند کرد شوهرم منو دید پسندید... اگه خوشش نمیومد خب نمیگرفتتم... تو ازدواج سنتی همینه... طرفو میبینی خوشت اومد باهاش ازدواج میکنی.. اسلحه رو سرت نمیذارن که یالا طرفو بگیر که الان همه واسع من فاز گرفتن تو ازدواج سنتی زنو شوهر همو نمیخوان... اتفاقا به نظر من تو سنتی چون عشق ادمو کور نکرده ادم قشنگ شرایط طرفو میسنجه خوشش اومد میگیرش 

استارتر کلا آدمی نیست که طرفدار بخواد!مطمئن باشید من طرفداری کسی مثل استارتر رو نمیکنم شما خودت مشکل ...

بسه ولم کن مگه دیوونه ام از خودم ایراد در بیارم مگه اینجا کجاس؟بهم جایزه میدن حتما خودتون اینجا همش دروغ میگید و داستان سرهم میکنید ک ب فکرت رسیده منم این کارو میکنم من اومدم اینجا دردو دل کردم سوال پرسیدم سوالی ک ربطی ب خیانت نداشت 

اصلا نمیخوامم نظر افرادی مثه تورو بدونم چون امثال تو باعث خراب شدن طرز فکر من شدن در گذشته

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بسه ولم کن مگه دیوونه ام از خودم ایراد در بیارم مگه اینجا کجاس؟بهم جایزه میدن حتما خودتون اینجا همش ...

باز داری با این اکانتت کامنت می‌زاری 😂😂😂😂😂😂💗💗💗💗عاشقت شدم لعنتی 

ازین کارا میکردی شوهرتم عاشقت میشد

من راهنماییت کنم وقت بزارم برات توضیح بدم به حرفم واقعا گوش میدی؟؟؟؟

بگو عزیزم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

باز داری با این اکانتت کامنت می‌زاری 😂😂😂😂😂😂💗💗💗💗عاشقت شدم لعنتی ازین کارا میکردی شوهرتم عاش ...

چی؟؟؟ متوجه نمیشم چی میگی 

دوست گرامی حواست نیست داری با این اکانتت پیام میدی من به اون اکانتت گفتم که نمیدونستم شمایی

چی میگی تو

منم شلخته ام البته تمیزم ولی شلخته ام الانم با دو تا بچه بدتر شدم یعنی ممکنه ۳ روز هیچ کاری نکنم ولی یهو یه روز کل خونه رو تمیز میکنم

شوهرم دور سرم میگرده😁

البته ۵ سال یه بار یه انتقاد ریزی میکنه😄

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
من رو شما ریپلای نکردم 😂با اون کاربری بودم شخص سوم و این صحبت هارو به اون کاربر گفتم مگه اون کاربر ...

ببین تو بازم منو قضاوت نابجا کردی و بازم تهمت دروغ زدی من دیدم ک داری باز حرفای ناحق میزنی دلم خواست جوابتو بدم من ی اکانت بیشتر ندارم چون مثه شماها مریض نیستم ده تا داشته باشم واقعا ک خیلی ساده و احمقم ک نیت منظور شماها رو متوجه نمیشم 

میگن کافر همه را به کیش خود پندارد شنیدی اینو؟

یا مجردی یا تو چنین شرایطی نبودی لطفاً از اینجور نظرا نده برا کسی اینجا شاید مثه من آدم احمق و تحت ت ...

انشالله بقیه منظور مارا درست میفهمن و اشتباه نمیکنن.

خدا به زندگیت آرامش بده.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

واضح ببینید کیو ریپلای کردم بعد به خودتون بگیرید خیلی واضح ها !

و اینم بدون اینهمه کاربر اینجا ک منو درک کردن حرفامو فهمیدن نصیحتم کردن ب قول تو طرفداری کردن همه اینام همه اکانت منه؟ برو یکم رو ذهن مریضت کار کن