2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90638 بازدید | 1100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم عزیزم بخدا که هرگز نتونستم بفهمم تو سر این شوهر من چی میگذره بخدا همه رفتاراش نشون دهنده ب ...

خب عزیزم واقعا متوجه نمیشم شمارو... 

اگه میخواستیش باید  برمیگشتی.... 

اگرم میخواستی ببینی چند مرده حلاجه، باید تا ته ته خط میرفتی ببینی اگر تو راضی باشی طلاقت میده یا نه

باید اگر لازم بود دو سال صبر میکردی تا ببینی خودش چیکلر میکنه.... 

وقتی ام که نخوادت، چه فایده داره اون زتدگی

منم سالهاست شلخته و بی نظمم...و آشپزیم  هم زیاد خوب نیست الان شوهرم قهره چون ظرفام مونده بود عصبی شد دعوا کردیم گفت. دیگه نمیخامت چون گستاخی می‌کنی جوابمو مثل خودم بهم میدی 

خانوما اینم بگم ته دلم بود🥲 چون جز شما کسیو ندارم به کی بگم به خانوادم حالشون خرابتر شه؟

شوهر من پارسال که خیانت کرد با ی زن مطلقه یکی دوسال از من بزرگتر بود، و خونه جدا داشت اون زنه شوهرمم میرفت پیشش و همه همسایه ها فکر کرده بودن شوهرشه 💔😔 بعد من پارسال که فهمیدم رفتم دم خونش از همسایه ها پرسیدم عکس شوهرمو نشون دادم گفتم ببینم تاییدش می‌کنن همه تاییدش کردن 😭😭 اینو گفتم ک بدونید اون همسایه هاشو میشناسم 

پریروز یکیشونو دیدم تو پارک 

گفت راستی چه خبر از شوهرت چکار کردی منم عارم اومد بگم مثه کنه چسبیدم به یه مرد خیانتکار نرفتم، گفتم والا قهر کردم که طلاق بگیرم شوهرم به غلط کردن افتاد گفت بخاطر بچه مون بمون منم موندم بعد اون خانومه گفت خداروشکر و گفت میدونی اون زنیکه کثیفم خودکشی کرد گفتم آره می‌دونم و دربارش حرف می‌زدیم من هر لحظه حالم بدتر میشد اونم درک نداشت بگه بزار نگم اینارو ی ریز حرف میزد 

همسایه واحد روبه رو ایش بود یعنی تقریبا از همه چیش خبر داشت

گفت من حس میکردم این زن مشکوکه منم خیلی فصول بودم ب همه چی میکردم میدیدم شوهرش شبا دیر وقت میره فردا ظهر میاد باز نیم ساعت میمونه می‌ره غروب میاد شب دیروقت می‌ره 

خلاصه یبارم به بهانه نذری دادن رفتم دم واحدش بچش درو باز کرد دیدم زنه داره لباس مردانه اتو میکنه همشونم همونا بود که شوهرت میپوشید 

گفت وقتی شوهرت می‌رفت از اونجا میومد دم در با بوس بدرقش میکرد و حرفای عاشقانه ک من دلم برات تنگ میشه و ....

حقیقتا دیگه داشتم میمردم سرم گیج میرفت 

گفتم خانوم شما اینارو از کجا میدونی؟ گفت از چشمی در واحد خودم نگاه میکردم😑😑😑 هرچی از فضولی و بی درکیش بگم کم گفتم اصلا منو درک نکرد چرا این حرفارو زد من کم زخمی ب قلبم وارد نشده بود😭😭😭😭 تازه کلی چیز گفت که دیگه دستام میلرزه نمیتونم تایپ کنم

اما من از دیروز تو فکر فرو رفتم

من هیچوقت لباسای شوهرمو اتو نکردم

اون لحظه یادم افتاد شوهرم اون سال میومد گاهی وقتا لباساش اتو داشت😔😔یا یه لباسی ازش گم میشد مدتی بعد پیدا میشد 

تو نگو اونجا بوده بعد از اون زنه پرسیدم راستی خونش چطور بود تمیز بود گفت خونش برق میزد تازه شاغلم بود اون ج نده خانوم پول خودشم داشت 

خیلی چیزای دیگه از اون زنیکه برام گفت همسایش خیلی چیزا می‌گفت همیشه به خودش میرسید هر بار میزد بیرون ی تیپ و مدل مو جدید و رنگ مو لاک و .....

خلاصه ک من از دیروز ب شدت حالم خرابه اینارو شنیدم پیش هیچکس نگفتم تو گلوم گیر کرده بود

خدا شوهرمو لعنت کنه 😭😭 و از خودمم بدم میاد ک چرا من مثه اون جن ده خانوم نبودم تا شوهر کثافتم اونو بمن ترجیح بده ب اون جند ه ک با هزار نفر بود شوهر ساده و نفهم منو خام خودش کرده بود

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خانوما تا ظهر میخوابن؟ مگه اونا ک بیکار و بی هدفن

من خودم به شخصه ندیدم کسی تا ظهر بخوابه هیچکس فقط خودمو دیدم جالب اینجاست خونه پدرشوهرم یا بابام اینا بخوابم صبح زود بیدار میشم دیگه هم خوابم نمیاد😑

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم سالهاست شلخته و بی نظمم...و آشپزیم هم زیاد خوب نیست الان شوهرم قهره چون ظرفام مونده بود عصبی شد ...

وای خدا توام ب درد من گرفتاری 🥲 توروخدا سعی کن عوض شی هرچند شوهر توام مثه مال من از دست رفته دیگه دلزده شده تموم شده

آفرین عزیزم فردا از امروز هم بهتر میشی ،،عکس العمل شوهرت چی بود امروز

عزیزم صفحه ۵۰ رو ببین ی پست گذاشتم بخون

سلام عزیزم

ب نظر من سعی کن یکم رویه تو تغییر بدی ب کارای خونه و خودت برسی وقتایی ک شوهرت نیست مهمون دعوت کنی ک مجبور بشی تمیز کنی

ی باشگاه ثبت نام کن،صب ب صب برو اونجا ورزش کن اینجوری تنبلیت از بین میره سرحال میشی بعد بیا خونه دوش بگیر صبحانه آماده کن بخورید ب ناهار برس بعدشم کار خونه،بعد دختر ت و بردار ببر بیرون پارک خانه بازی بزار روحیش عوض بشه

ولی همه اینا رو ب خاطر خودت بکن نه ب خاطر اینکه شوهرت بیاد سمتت

اصن نادیدش بگیر توام مثل خودش ولی اینقدر تغییر کن ک خودش التماس کنه ک باهات وقت بگذرونه

ب مرور تونستی شاغل شو هم مستقل میشی ب لحاظ مالی هم انگیزه میگیره هم کارات رو نظم پیش میره

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
اونم به بهداشتش نرسه و چرک باشه منم حق دارم خیانت کنم؟چه حرفای چرتی

عزیزم ول کنید این بحثارو من یه سوال دیگه پرسیدم ک اصلا ربطی ب خیانت نداشت برو بخون متن منو دوباره 

بعدشم تو از یه آدم چرک و کثیف و شلخته زده نمیشی دلسرد نمیشی کسی ک همیشه از اول همین بوده هرچی ام تذکر بدی درست نشه😑اگه دلزده نمیشی پس خودتم از اون چرک تری

من فقط پرسیدم آیا از همسری که به خودشو خونه نرسه همیشه خونه کثیف و شلخته باشه دلسرد میشه ادم؟

واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

منم تقریبا مثل شما هستم ولی خیلی تلاش میکنم عیب خونه داریم رفع کنم . ولی بی انرژی و خسته و افسرده ام . دلیل بر دلزدگی میشه ولی دلیل بر خیانت نمیشه . شوهر منم زیاد گله می‌کنه که تا ظهر نخواب فعال باش و .... من کم کاری تیروئید و دیابت و کبد چرب و .......‌ دارم دست خودم نیست و اون اصلا قبول نداره میگه مقصر خودتی همه مریضی خانم مال تنبلیته 🥲

واقعا من همیشه برام سوال بوده ک شماها چطوری هم خونه هاتون تمیزه هم وقت برا خواب دارید ایول داری بخدا ...

خب تو توی چه کاری خوب هستی؟این مهمه! که بالاخره یه جایی خوب باشیو به اون خاطر از خودت رضایت داشته باشی و این که اولویتت چیه!

مثلا من اگه ازدواج کنم از این کدبانوها میشم که خونه زندگیم برق میزنه ولی دوستم که ازدواج کرده خونه اش سگ میزنه گربه میرقصه ولی به جاش از یه رتبه پایین و رشته معمولی دانشگاه آزاد خودشو تا دکترا کشوند ولی من که درس و رشته ام بهتر بود نه! من از دست خودم ناراضیم چون اونجوری که باید رو درس وقت نگذاشتم اونم از خودش ناراضیه چون مثل زنای دیگه زنانگی نداره. علت نارضایتیمون اینه هیچکدوم به اولویت هامون توجه نمیکنیم.

هرکی یه توانایی ها و شایستگی هایی داره.سعی کن اونو تو خودت پیدا کنی و ببینی آیا اولویت داره تو شرایطو زندگیت یا نه.