2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90636 بازدید | 1100 پست
واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

یه آشنا سر همین قضیه باز زن گرفت ۱۸سال سرهمین قضیه اختلاف داشتن مرد هرکاری کرد زنش گفت من اینم البته گویا ایشون حتی سر بهداشت فردیشم تنبل بوده مرده رفت باز ازدواج کرد زنش خیلی غصه خورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسل و بیحالی ، وقتی خونه مرتب نیست ، به شوهرت حس و انرژی خوب نمیدی 

اگر شوهرت تنبل بود ،تا ظهر می‌خوابید چه حسی داشتی

حق داره دلسرد بشه ولی خیانت رو حق نمیدم

اگر این زندگی رو نمیخواد،طلاقت بده بره با هرکس دلش میخواد

نه متاسفانه هرچی شوهرم و خواهرم میگن برو باشگاه خواهرم می‌ره بارها گفته توام بیا من تنبلی کردم شوهرم ...

افرین احسنت حتما حتما برو ببین چقد بعد بخاطر این روزا که گذاشته ناراحت میشی که اینجوری زندگی کردی ولی تغییر کن خودتو دشمن شاد نکن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه ببین مردی ک واقعا عاشق زنش باشه اینجوری دلسرد نمیشه ولی خب شمام سعی کن بیشتر به خونه زندگی و خودت ...

کاملا مخالفم الان دیدم نمی‌دونم در جواب پست شما چی گفتن .....منم میگم مرد و زن مخصوصا اگر هر دو شاغل هستند باید تو خونه همکاری کنند ....

ولی وقتی یک خانم خانه دار هست خیلی بی انصافی هست هیچ کاری نکنه ... خب اگر قرار نبود خانم هیچکاری انجام نده اصلا پسره ازدواج نمی‌کرد ....

ما یک فامیلی داریم که متاسفانه خانم هیچوقت ناهار یا شام درست نمی‌کرد همیشه اگرم درست میکرد واسه خودش درست میکرد ... فامیل بودند و از بچگی با هم بزرگ شدند ... در نهایت آقا به ناچار جدا شد و زن گرفت 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وای بخدا خسته شدم میدونی چرا؟ چون من مغرورم وقتی اون پسم بزنه یا بی محلی کنه من اصلا دیگه حتی دلم نم ...

حتما یه آزمایش کاااامل به خصوص تیرویید بده

منم نیست صبح زود پاشی، آخر شب کارهات رو بکن خونه رو بکن دسته گل، غذای فردا ظهرت هم نیمه آماده کن و بخواب

متمرکز نباش رو این موضوع که بیاد سمتت. تو کار درست کن و بقیه رو بسپار به خدا

هر روز بعد کار خونه یه دوش بگیر

ورزش هم یادت نره. طول می‌کشه ولی درست میشه

اسی خیانت هیچ توجیهی نداره اما من حق رو به شوهرت میدم اگر ازت ناراضی هست ....

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

ظرفارو نمیشورم میزارم بعد دو روز😖 آشپزخونه ام همیشه کفش پر اشغال یعنی جارو نمی‌زنم مگه اینکه دیگه خ ...

یاخدااااا این وضعیه اخهههه بخدا چندشم شددد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اسی خیانت هیچ توجیهی نداره اما من حق رو به شوهرت میدم اگر ازت ناراضی هست ....

عزیزم منم راجع ب خیانت سوال نپرسیدم بخدا

ممنون که جوابمو دادی

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حتما یه آزمایش کاااامل به خصوص تیرویید بدهمنم نیست صبح زود پاشی، آخر شب کارهات رو بکن خونه رو بکن دس ...

از امروز شروع کردم عزیزم برو کامنتارو بخون 

😍

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خانوما اینم بگم ته دلم بود🥲 چون جز شما کسیو ندارم به کی بگم به خانوادم حالشون خرابتر شه؟شوهر من پار ...

الهی عزیرم چقد ناراحت شدم

خود خوری نکن.

بگو حتما حکمتی هس که این زنه فضول رو دوباره دیدی و اینجوری بهت گفته

اینا رو بشنو و به خودت و زندگیت برس. شوهرت حق نداشت خیانت کنه ولی هیچکس دلش نمیخواد بیاد تو خونه کثیف و آدمه شلخته.

شوهرت دنباله آرامشه اونو تو براش بیار تا جای دیگه دنبال آرامش و تمیزی نباشه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

عزیزم منم راجع ب خیانت سوال نپرسیدم بخداممنون که جوابمو دادی

مردها چشمشون به شکمشونه.‌...نگران نباش تو کاراتو انجام بدی اونم رام میشه 

منم مثل خودت تا ظهر خوابم و بی انرژی کسل ولی اگه صبح زود پاشی کلی انرژی داری و سرحال 

بله همسرت حق داره از بس کسل بی انرژی بودی و خونه آن هم بی نظم کم کم ازت زده شده 

سعی کن صبح زود پاشی ورزش کن آهنگ شاد برای. کم کم درست میشه 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

عزیزم منم راجع ب خیانت سوال نپرسیدم بخداممنون که جوابمو دادی

نه عزیزم منظورم خیانت شوهرت بود که هیچ توجیهی نداره

مردها چشمشون به شکمشونه.‌...نگران نباش تو کاراتو انجام بدی اونم رام میشه

چی بگم خواهر 🥲 من گند زدم بدجوری هم گند زدم خیلی اعصابم خورده مقصر ۱۰۰ درصد نباشم بلخرع نقش داشتم تو این بدبختی ها ک سرم اومد دوس دارم برگردم ب گذشته ازدواج نکنم باهاش