2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90786 بازدید | 1100 پست
باشه کار کن. در ضمن منظور من این بود که ارزش یه زن بیشتر از کار کردن تو خونه است که یه نفر به خودش ...

یا مجردی یا تو چنین شرایطی نبودی 

لطفاً از اینجور نظرا نده برا کسی اینجا شاید مثه من آدم احمق و تحت تاثیر دیگران زیاد باشه اینجا ک با یه کلمه حرفای شما کل ارامششون مختل بشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسی حتما از عطاری بارهنگ و عرق نعنا بخر شبا ی قاشق بارهنگ یک قاشق عرق نعنا و نصف لیوان آب و کمی نبات ...

عزیزم اینایی ک گفتی همهههه انجام دادم اما مشکل من ی چیز دیگس سنگ لوزه اس ک باید لوزه هامو با عمل بردارم ک رفع بشه برو گوگل تحقیق کن دربارش 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو

باید یه مدت تمام تمرکزتو بذاری رو تمیزیت و هیچ کاری دیگ نکنی 

دوم اینکه واقعا دنبال این نباشی شوهرت بخوادت

حواست به رسیدگی بهش باشه ولی واقعا دنبالش نباش 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
خانوما اینم بگم ته دلم بود🥲 چون جز شما کسیو ندارم به کی بگم به خانوادم حالشون خرابتر شه؟شوهر من پار ...

عزیز دلم دیگه به این موضوع فکرنکن البته که خیلی سخته درک میکنم ولی شما تمرکزت رو روی تغییر بزار وسعی کن اون عشق اولیه ومهربونی اول برگرده توی زندگیت وتا حدودی به شوهرت حق بده شما میدون روخالی کردی شاید اگه رفتار امروز ودیروزت که به خودت اومدی رو داشتی هرگز شوهرت سمت خیانت نمی‌رفت بخاطر آرامش خودت ودخترت سعی کن فراموش کنی واز اول شروع کنی موفق باشی بانو ،،یه چیزی رو بگم باور کن اکثر خانمها به یه نحوی طعم خیانت رو چشیدن و برنده اونایی هستن که نبش قبر نمیکنن و میبخشن دوست صمیمیم چند سال پیش که خیانت خیلی کم بود شوهرش زن می‌آورده بود توی خونه دختره بنده خدا فهمید ولی به روی خودش نیاورد عوضش به خودش وزندگیش می‌رسید و زبانی به شوهرش عشق می‌ورزید تا اینکه حالا دیگه چند ساله این زن ملکه خونه شوهرش هست واین مرد واسش میمیره ومن تنها کسی هستم که این موضوع رومیدونه چون صمیمی بودیم بهم میگفت

وقتی فرق طرفداری و واقع گویی رو نمیدونین چیزی نگین من دارم واقعیاتو میگم شماها یاد گرفتین فقط بگین خ ...

شما یا خودت اون شخص سومی یا وقتی خیانت میبینی به خاطر عزت نفس پایین فکر می‌کنی مشکل خودتی 

به من و بقیه ربطی ندارند مشکل شماست  

درحال ساخت ....:)

نه این دلیل نمیشه اگ واقعا عاشقت باشه مثل شوهر من کمکت میکنه اذیتت کنه منم تا ظهر میخوابیدم ولی شوهرصبح زود ی مدت با شوخی خنده بیدارم کرد الان عادت کردم

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

سنتی ازدواج کردیم شوهرم روم میمیره... مثل اسی تنبلم شایدم بدترررم... نصف بیشتر کارای خونه رو هم شوهر ...

وای عزیزم شاید این هزارمین کامنتی باشه ک میبینم از حرف این کاربر ناراحت شدن😂 اخه واقعا فاز نی نی سایت چیه یبار تاپیک زدم چرا از ازدواج سنتی بدتون میاد مگه چشه بخدا همه ریختن سرم داشتم خفه میشم تو کامنتاشون ک سنتی چندشه فلانه بهمانه اما میبینم خییییلی طرفدار داره قضیه چیه آخرش 😂

نه این دلیل نمیشه اگ واقعا عاشقت باشه مثل شوهر من کمکت میکنه اذیتت کنه منم تا ظهر میخوابیدم ولی شوهر ...

عاشقم نیست خو

واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

حق با همسرنه درباره خیانتش نه ها 

اینکه از شلختگی بدشون میاد زدن میشن زود

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

شما اصلا چکار به خیانت شوهر من دارید مگه من ازتون راجع ب خیانتش سوال پرسیدم برو همه متنارو بخون من ا ...

دوست عزیز حالا که دوست داری بشنوی همه تقصیرا از شماست شما حتی لیاقت عزت و احترام رو ندارید بیشتر رو خودتون کار کنید

من از تاپیک هاتون فهمیدم به شدت تنبل هستید و بخشیش از افسردگی 

بعدم اینکه دهنتون بو میده ممکنه گوارشی بوده باشه به خاطر خودتون هم شده حلش کنید من از اولم گفتم کاراتون انجام بدین به خاطر خودتون نه اینکه شوهر خیانت نکنه !هر برداشت اشتباهی کردین به خودتون مربوط

عزیزم اینایی ک گفتی همهههه انجام دادم اما مشکل من ی چیز دیگس سنگ لوزه اس ک باید لوزه هامو با عمل برد ...

توروخدا با اراده محکم درمان کن درست میشه انشالله بپرس ببین کجا تل گیری میکنند برو انجام بده واسه سنگ لوزه عالیه درمان میشی انشالله 

این چه طرفداریه یادمه اونوقتا میومدم نی نی سایت میگفتم شوهرم گفته دهنت بو میده امثال همینا میگفتن غل ...

من نه اینجا به کسی توهین میکنم ، نه از این الفاظ استفاده میکنم پس امثال اون افراد نیستم.

تو این مدل تاپیک های شما هم شرکت نکردم ، ولی اگه تاپیک فرد دیگه ای بوده با این مضمون پیشنهادم همیشه این بوده که به بهداشت شخصی رسیدگی بشه و شوهر اون فرد حق اعتراض داره......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

شما یا خودت اون شخص سومی یا وقتی خیانت میبینی به خاطر عزت نفس پایین فکر می‌کنی مشکل خودتی به من و بق ...

🥲🥲🥲🥲 امیدوارم این قضاوت نابجات درباره من ب خودت برگرده برو تاپیکای قدیمی مو بخون بعد اینو حرفو بزن چیه چون واقع بینم شدم دروغگو و شخص سوم؟ بمن ربطی نداره ک شماها ذاتتون قلدر و منفعت طلبه من فقط گفتم اشتباهاتم ب شدت زیاد بوده الانم اتفاقی نیوفتادع فقط دارم برا بهتر شدن حال خودم و خوب بار اومدن بچم تلاش میکنم چرا ب شما برخورده؟ 

وقتی فرق طرفداری و واقع گویی رو نمیدونین چیزی نگین من دارم واقعیاتو میگم شماها یاد گرفتین فقط بگین خ ...

استارتر کلا آدمی نیست که طرفدار بخواد!مطمئن باشید من طرفداری کسی مثل استارتر رو نمیکنم 

شما خودت مشکل داری از یه حرف من میری تاپیک بخونی از خودت ایراد دربیاری 

حرفو دریاب!

شما یا خودت اون شخص سومی یا وقتی خیانت میبینی به خاطر عزت نفس پایین فکر می‌کنی مشکل خودتی به من و بق ...

و اینی هم که گفتی ی تهمته تو بمن تهمت زدی شخص سوم یعنی کی؟؟ یعنی ی زن خرابو هرزه امیدوارم خدا جوابتو بده