2777
2789

من عقدم مشکلات کینه کدورت بین مونه شوهرم گفت خونه ندارم و عروسی نمی‌گیرم گفتم بیام پیش مادرت حداقل ولی باید به عروسی بگیری که میگه ندارم اما دروغ میگه گفت مادرم گفت  عیب ندارع خودم میگیرم من به شوهرم گفتم خودمون میگیریم حالا داداشم گفته ب مادرشوهرش مراسم بگیرید شوهرم گفته مگه خودتون نگفتید مراسم میگیرید چرا باز داداشت ی چیز دیگ گفته طلاق  ابلاغیه میاد دستت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم چی میگی

عزیزم من عقدم شوهرم میگه من خونه ندارم بگیرم بیا پیش مادرم و منم گفتم اوکی میگه مراسم نمی‌گیرم همینطوری میام می‌برمت مادرم گفت نه اینجور زشته خودم مراسم میگیرم 

حالا مادرشوهرم به برادرم زنگ زده گفته چیکار کنیم برادرم گفته خب مراسم بگیرید ببریدش اگر خونه ندارع بیاد پیش تو میگه شوهرم چرا شما اول بهم گفتید خودمون مراسم میگیریم الان بدین زیرش بعد الان میگه منتظر ابلاغیه باش میگه چون زدید زیرش 

نفهمیدم چی شد:/شوهری که سرچنین چیزی به طلاق تهدیدت کنه همون بهتر بزاری جلو در ننه باباش

عزیزم من عقدم شوهرم میگه من خونه ندارم بگیرم بیا پیش مادرم و منم گفتم اوکی میگه مراسم نمی‌گیرم همینطوری میام می‌برمت مادرم گفت نه اینجور زشته خودم مراسم میگیرم 

حالا مادرشوهرم به برادرم زنگ زده گفته چیکار کنیم برادرم گفته خب مراسم بگیرید ببریدش اگر خونه ندارع بیاد پیش تو میگه شوهرم چرا شما اول بهم گفتید خودمون مراسم میگیریم الان بدین زیرش بعد الان میگه منتظر ابلاغیه باش میگه چون زدید زیرش 

پس صبر كن تا ابلاغيه بياد بهش نه پيام بده نه زنگ بزن

بذار بره ببينه با حرفهاي خاله زنكي نميتونه زن بگيره و طلاق بده اينها هنوز با قانون طرف نشدن كه ببينن از اين خبرها نيست . خودش به وقتش مياد دست بوسي 

وااا چرا انقد ارزش خودت رو پایین آوردی ؟خونه نمیگیره عروسی هم خودتون بگیرین ؟خوب معلومه فک میکنه خیلی تحفه اس والان به طلاق تهدیدت میکنه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیزم وضع مالی خوب نداره درک کن ولی اینکه ازت طلبکاره خب ب جای اینکه چیزی نداره دل مهربون داشته باشع ...

من میگم آدم زبونش خوش باشه باهاش می‌ره تو بیابون هم زندگی می‌کنه