2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90772 بازدید | 1100 پست
شما شوهرشی؟عجیبه این همه طرفداری از مرد خیانتکار بی لیاقت!

وقتی فرق طرفداری و واقع گویی رو نمیدونین چیزی نگین من دارم واقعیاتو میگم شماها یاد گرفتین فقط بگین خیانت کار خیانت کار 

من تمام حرفای استاتر رو خوندم بی لیاقتی تو شوهرشون ندیدم واقعا این خانم ی جاهایی بزرگ ترین اشتباهو کردن البته از تاپیکاتون متوجه شدم چجوری طرز فکری دارین

من نمیدونم چرا بعضی ها حق و به شوهر اسی دادن ، یعنی یه زن فقط برای کار خونه است؟ و اگه خوب کار نکنه ...

چون خودشون گفتن خیانت کاریش دلیل دیگه ای داشته و فقط پرسیدن ایا این تنبلی سردی و دلزدگی میاره بقیه هم گفتن بله میاره چیزیه که هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت ميخاما اما چرت پرت ميگه اخه چه ربطي داره چون تو تنبلي و مثلا ظرفاتو نشستي و جارو نكردي اون بهت خيانت ميكنه😐😐😐

من خودمم ادم تنبليم ولي شوهرم اصلاااا چيزي نميگه خودش پا ميشه كمكم ميكنه خيليم دوسم داره😐

مگ ميشه بخاطر اينك تنبل باشي ازت زده بشه 😐

خیانت که توجیهی نداره...

اما منم چون شوهرم خودش خیلیی بانظم ومرتب وسحرخیز وایناس...من اما تنبل بودم دیگه از بعد عروسی سعی کردم کارارو انجام بدم که کمتر غر بزنه... چون سر این قضیه خیلی بحث داشتیم..

سلام . مشکوک به سرطان هستم و چند روز دیگه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسم ...

۱۰۰تا صلوات ب نیتت برای ظهور اقا امام زمان میخونم

انشالله شفای عاجل

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اسی تو عالی هستی 

فکر نکنم تو همه دنیا از من شلخته تر بی نظم تر و تنبل تر وبی مسؤلیت تر وجود داشته باشه 

همیشه به خود کشی فکز میکنم ولی وقتی بچه هامو میبینم منصرف میشم 

حتی الان که دارم برات کامنت مینویسم به فکر خود کشی ام .

چون شوهرم همیشه ارزو داشته یه خانم بانظم و تمیز و مرتب داشته باشه که نصیبش نشده .

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
خسته نباشید پس توحونه چیکار میکنین

با اجازه‌تون سرطان دارم و شیمی‌درمانی میشم و بیشتر اوقات دراز میکشم

قبلش هم افسردگی داشتم

کلا هم ذاتا تنبلم

اگه تنبلید مثل من و باهاش مقابله کردید میتونید سرزنشم کنید

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

اسی تو عالی هستی فکر نکنم تو همه دنیا از من شلخته تر بی نظم تر و تنبل تر وبی مسؤلیت تر وجود داشته ب ...

منم😭

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

خاک تو سرم ولشون میکردم تا دو روز بعد یا بیشتر 🤦 الان دیگه مال هر وعده رو می‌شورم بعد غذا

بله این چیزا دلسرد میکنه

وقتی تو ۸ صبح پاشی چای پنیر گردو و نونی ک تو فر گرم کردی تو ی سینی قشنگ بچینی براش بیاری و موقع کار بدرقش کنی این خیلی فرق داره با وقتی ک اون پاشه کورمال کورمال صبونه بخوره برع تو افتاده باشی رو تخت

حالا نمیگم این وظیفه ست و اله و بله خودمم زنم گاهی پریودی بیماری حال نداری اشکال نداره صبحا میخوابی ولی تا جای ممکن رعایت کن عزیزم

اون بحث خیانت همسرت جداس و اصلا و ابدا توجیهی نداره

اما بله چه زن تنبل چه مرد تنبل واقعا بعداز یه تایمی از چشم شوهرش میفته 

من اگه همسرم تا لنگ ظهر بخوابه و سرکار نره یا نصف نیمه بره مسلما بعداز یه تایمی کم کم از چشمم میفته

زن اگه شاغل باشه بازم میشه بهش حق داد ولی زن خانه دار واقعا زشته این حجم از تنبلی و تا لنگ ظهر خوابیدن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........