2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

90627 بازدید | 1100 پست

حالا خودم می‌دونم حق بیشتر با منه😂💔اما خواستم خواهرانه نظر همه تونو بدونم، من خیلی تنبلم و بی نظم و اینو ب شدت قبول دارم البته یه مدت کوتاهی هست دارم رو خودم کار میکنم تنبلی مو ترک کنم ظرفامو می‌شورم سر وقت، جارو میزنم و ... اما عالی عالی نیستم ها هنوزم صبحا تا ظهر میخوابم و بی حالو کسلم ک‌ اونم می‌خوام اگه خدا بخواد رفعش کنم حالا بنظر شما آیا یه مرد از تنبلی و شلختگی زنش خسته میشه؟ دلسرد میشه واقعا؟ یا شوهر اشغال من الکی میگه ک بخاطر این ویژگیت ازت زده شدم و دیگه نمیخوامت 

از اول زندگیمون منو نمی‌خواست اونجوری که باید حتی قبل خیانتکار شدنش 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

با شوشو

چی؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای تو مثل منی 

هر طوریه خودتُ درست کن وقتی حساسه

از من زده شد بدجور!

من وحشتناک تنبلم و شلخته و سربه‌هوا...

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

حق با ایشون البته اگر ایشون به اندازه کافی صبوری کردن و خواستن مشکل شما رو بدونن و حل کنن حق با ایشو ...

اسی جان ببخشید من متوجه نشدم 

همسرتون خیانت کرده؟؟؟؟ 

خیانت هیچ توجیهی نداره و قطعا اشتباه کرده و من حرف هایی که گفتم رو پس می گیریم 

خیلی دلم میخواست حقو بدم بتو ولی حق با اونه😂😂

واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ی خانومی تاپیک زده شوهرم از چشمم افتاده چون تنبل و بی عرضس همش لم میده تو خونه خب منم تنبلمو بی انرژی ی لحظه با خودم گفتم حتما مردا ام اینجوری دلسرد میشن