2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90629 بازدید | 1100 پست
اصلا قبول ندارمشلختگی و کثیفی یه چی ولی اکثر خانوما میخوابن

متاسفانه شلخته و کثیفم🥲 خوابمم تا لنگ ظهره ها تا لنگ ظهر صبحانه ام بش نمیدم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعا یعنی همه مردا از زنی ک تنبل باشه و بی نظم دلسرد میشن؟ میدونی چطور ب ذهنم رسید تاپیک بزنم؟ دیدم ...

نه ببین مردی ک واقعا عاشق زنش باشه اینجوری دلسرد نمیشه ولی خب شمام سعی کن بیشتر به خونه زندگی و خودت برسی اینجوری بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا عاشق زن تمیزن 

اینکه خونه همیشه بوی خوبی بده 

توام همیشه بو عطر بدی 

من که از اول ازدواج همیشه اینجوری ام ولی بچه دوم که اومد بدنیا بخاطر ضعف بدنم و مریضیم یکمی تنبل شدم که شوهرم کاملا منو درک میکرد و اذیتم نمیکرد منم ازش عذرخواهی میکردم بابت شرایط سختم اونم می‌گفت استراحت کن نمی‌خواد کاری کنی 

بله حق داره

بنظرتون این رابطه رو میشه احیا کرد خودم امیدی ندارم انگار یه آدم مرده اس ک می‌خوام زندش کنم خسته شدم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مردا عاشق زن تمیزن اینکه خونه همیشه بوی خوبی بده توام همیشه بو عطر بدی من که از اول ازدواج همیشه این ...

آفرین بهت عزیزم کی از آدم تمیز و خوشبو بدش میاد؟؟ 

شوهرت چون دیده خود تو آدم تمیزی هستی و الان بخاطر شرایطت یکم تنبل شدی بخاطر همین درکت کرده 

مردا عاشق زن تمیزن اینکه خونه همیشه بوی خوبی بده توام همیشه بو عطر بدی من که از اول ازدواج همیشه این ...

عذرخواهی نداره با دوتا بچه مشخصه سخته به زندگی رسیدن حالا به خودت برس ولی خونه زیادم تمیز نباشه اسمون به زمین نمیاد

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

شما باید اول خودتو درست کنی

بنظرتون اون ممکنه بهم علاقه‌مند بشه 🥲 انقد سوال دارم نمی‌دونم کدومو بپرسم

ببینید اون کلا از من بریده هیچ حسی بهم نداره من انقد عاشقش بودم بخاطرش پا رو حرف پدرم گذاشتم الانم اصلا نمیتونم باور کنم اون منو نمی‌خواد انقد برام سخته 😭😭 اون هیچ حسی بهم نداره 

من گفتم شوهرش حق داره بخاطر بی نظمی ها و شلختگی های زنش از دستش ناراحت باشه... بحث خیانت نبودکهشما م ...

بحث خیانت خب درست بخون🙄مثال زدم برات مشکل خودم نیس که کلا پرتی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

منظورت از تنبلی دقیقا چیه ؟یعنی مثلا امروز شام خوردین کی ظرفارو میشوری؟

خاک تو سرم ولشون میکردم تا دو روز بعد یا بیشتر 🤦 الان دیگه مال هر وعده رو می‌شورم بعد غذا

آفرین بهت عزیزم کی از آدم تمیز و خوشبو بدش میاد؟؟ شوهرت چون دیده خود تو آدم تمیزی هستی و الان بخاطر ...

خیانت هیچ توجیهی نداره 

ولی خودتم یکم باید تغییر کنی 

ی آدم از چه شخصیتی خوشش میاد ؟ 

مشخصه که  عاشق یه شخص خوش اخلاق و تمیز میشی