حالا خودم میدونم حق بیشتر با منه😂💔اما خواستم خواهرانه نظر همه تونو بدونم، من خیلی تنبلم و بی نظم و اینو ب شدت قبول دارم البته یه مدت کوتاهی هست دارم رو خودم کار میکنم تنبلی مو ترک کنم ظرفامو میشورم سر وقت، جارو میزنم و ... اما عالی عالی نیستم ها هنوزم صبحا تا ظهر میخوابم و بی حالو کسلم ک اونم میخوام اگه خدا بخواد رفعش کنم حالا بنظر شما آیا یه مرد از تنبلی و شلختگی زنش خسته میشه؟ دلسرد میشه واقعا؟ یا شوهر اشغال من الکی میگه ک بخاطر این ویژگیت ازت زده شدم و دیگه نمیخوامت
از اول زندگیمون منو نمیخواست اونجوری که باید حتی قبل خیانتکار شدنش
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
بحث خیانت خب درست بخون🙄مثال زدم برات مشکل خودم نیس که کلا پرتی
دعوا نکنید تورو خدا بزارید تاپیک بمونه من سوالامو بپرسم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر
ن سنتی نبودیم والا خودش منو انتخاب کرد تازه خانوادشم مخالف بودن چون فامیلیم و سر زمینو و ارث و میراث دعوا داشتن خانواده ها قبلا
ن سنتی نبودیم والا خودش منو انتخاب کرد تازه خانوادشم مخالف بودن چون فامیلیم و سر زمینو و ارث و میراث ...
اگه همو میخواستید چرا میگی قبلنم بهم حس نداشت
راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!
عزیزم من درباره خیانت نپرسیدم فقط پرسیدم آیا ممکنه مردی بخاطر شلختگی و کثیفی خونه و زنش ازش دلسرد بشه؟ شوهر من دلسرده از همون روزای اول زندگیمون ب مرور روز ب روز دلسرد تر میشد تا اینکه بعد چن سال خیانت کرد
اون منو انتخاب کرد اما نگفتم ک عاشقم بوده خودش میگه بعد نامزدی ازت زده شدم کم کم
ی چکاب خون بده شاید آهن چیزی تو بدنت کمبود یعضی ویتامین ها باعث تنبلی میشنه
من از وقتی ک یادمه همینجوری بودم