2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90633 بازدید | 1100 پست
بحث خیانت خب درست بخون🙄مثال زدم برات مشکل خودم نیس که کلا پرتی

دعوا نکنید تورو خدا بزارید تاپیک بمونه من سوالامو بپرسم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بنظرتون اون ممکنه بهم علاقه‌مند بشه 🥲 انقد سوال دارم نمی‌دونم کدومو بپرسمببینید اون کلا از من بریده ...

بله درست میشه به شرطی که خودتون رو درست کنید و به همدیگه قول بدین که هیچوقت دیگه کاری که باعث دلخوری تون بشه انجام ندین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر

ن سنتی نبودیم والا خودش منو انتخاب کرد تازه خانوادشم مخالف بودن چون فامیلیم و سر زمینو و ارث و میراث دعوا داشتن خانواده ها قبلا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عذرخواهی نداره با دوتا بچه مشخصه سخته به زندگی رسیدن حالا به خودت برس ولی خونه زیادم تمیز نباشه اسمو ...

عذرخواهی برا مخ زنی مثلا من ناراحتم برا این اوضاع 😌😂

واقعا بدجور مریض شدم کم‌خونی و ریزش مو و...🥲سرگیجه شدید دارم جوری که تعادل راه رفتن ندارم 

خاک تو سرم ولشون میکردم تا دو روز بعد یا بیشتر 🤦 الان دیگه مال هر وعده رو می‌شورم بعد غذا

ولی میدونی من میگم شاید رفتارای اون باعث این حال تو شده شاید از بس بی توجهی دیدی توهم انرژی و حس و حالتو ازدست دادیو نسبت به زندگی ناامید شدی

حالا خودت بگو درسته یا نه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ن سنتی نبودیم والا خودش منو انتخاب کرد تازه خانوادشم مخالف بودن چون فامیلیم و سر زمینو و ارث و میراث ...

اگه همو میخواستید چرا میگی قبلنم بهم حس نداشت

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
خیانت توجیحی نداره اگه خیانت میکنه توهم خب وقتی کاری نداری صبح زود بیدار شی چیکار کنی اخه؟؟؟ناهارشو ...

عزیزم من درباره خیانت نپرسیدم فقط پرسیدم آیا ممکنه مردی بخاطر شلختگی و کثیفی خونه و زنش ازش دلسرد بشه؟ شوهر من دلسرده از همون روزای اول زندگیمون ب مرور روز ب روز دلسرد تر میشد تا اینکه بعد چن سال خیانت کرد 

اگه همو میخواستید چرا میگی قبلنم بهم حس نداشت

اون منو انتخاب کرد اما نگفتم ک عاشقم بوده خودش میگه بعد نامزدی ازت زده شدم کم کم 

ی چکاب خون بده شاید آهن چیزی تو بدنت کمبود یعضی ویتامین ها باعث تنبلی میشنه

من از وقتی ک یادمه همینجوری بودم

ایشون نگفتن که چون من تنبلم،شوهرم خیانت کرده.

گفتن که آیا تنبلی،دلسردی میاره؟؟ 

چرا اینجوری جواب میدید؟

بله،مردها دوس دارن خونه تمیز باشه،زن تمیز باشه.زن باانرژی باشه .مثل ما خانوما که اینو میخوایم.