2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست میشه بیاید

439 بازدید | 36 پست

سلام پیرو تاپیک های قبلیم 

با مادرم صحبت کرد شب یکشنبه همه چیز خوب بود گفت اوکیه میام برای زندگی شهر من مشکلی نداره چون دو تا استان متفاوت هستیم! قرار شد بهش خبر بدم و اون هم هفته بعدی بیاد و امشب من گفتم مشکلی ندارم مادرم بهشون بگه و چون با خود پسز فعلا در ارتباط هستیم، مادر روبیکا پیام داد و زنگ زد جواب نداد حتی عادی تماس گرفت اشغال کرد منم از هفته پیش صحبت نکردم باهاشون مادرم خیلی ناراحت شد و بهشون هم گفت ناراحت شد منم یه پیام بلند بالا دادم 

چه کار کنم من‌؟ من نخواستم گناه کنم من اصلا نرفتم سمتش بعد دو سال خودش اومد و الان......

بهش علاقه داشتم ولی الان بی حسم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باهاش رابطه داشتي؟من از تاپيكهاي قبلت درست متوجه نشدم داستان چيه خلاصه بگو اينجوري مبهمه هي نوشت ...

چشم نه نداشتم خواستم ازدواج کنم دچار گناه نشم ، همدم داشته باشم همه آدما به همدم نیاز دارن نه؟

چشم نه نداشتم خواستم ازدواج کنم دچار گناه نشم ، همدم داشته باشم همه آدما به همدم نیاز دارن نه؟

فقط به خدا توکل کن و به یکی از ۱۴ معصوم متوسل شو که برات واسطه بشن در درگاه الهی/

یکی از شهدای بزرگ رو واسطه کن برای اینکه پیش تو و اون معصوم واسطه بشه/

سعی کن نمازهات رو اول وقت بخونی/

باور کن همینا رو مدتی انجام بدی به هر آنچه میخوای میرسی

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

دلم گرفته چندمین نفر تا مرحله ای پیش میره خراب میشه دختر خالم میگه طبیعی الان ۴ تا بچه داره ولی میگه ...

دلتو بزرگ کن و به خدا توکل کن. هرچی خیره پیش میاد. 

غصه نخور

مگه مومن نیستی

مگه باهاش رابطه داشتي؟من از تاپيكهاي قبلت درست متوجه نشدم داستان چيه خلاصه بگو اينجوري مبهمه هي نوشت ...

دو سال پیش تو فضا مجازی آشنا شدیم به واسطه یه شهید رفتیم جلو ولی بهم خورد به خواستگاری نرسید‌

یعددو سال اومد پی وی من با خانواده رفته بودم سر مرقد همون شهید که تو شهر اقا بود . پیشنهاد ازدواج و آشنایی داد خانواده ها در جریان بودن گفتیم آشنا بشیم خیلی دیر ج میداد و مشکلات بود تا اوکی شد.  شب عاشورا بود که مداحی خودشو فرستاد و پاک کرد من ناراحت شدم بد برخورد کردم بعد با صحبت ووو درستش کردیم.  هفته پیش مثل امشب شب تا صبح صحبت کردیم و خیلی خوب شده بودیم باهم. اما بعد باز تغییر کرد ، بعد با مادرم صحبت کرو گفت تخواستم وابستگی کذب باشه میام شهرتان و صحبت می کنیم باز بعد صحبت با مادرم یه جوری شدقرار بود خبر بدم میرم شهرشون برای زندگی یا نه تا ایشون بعد بیان امشب مادرم خواست خبر بده بهشون آقا پسر نه جواب تماس نه جواب پیام ندادن منم بهشون پیام دادم ولی....

فقط به خدا توکل کن و به یکی از ۱۴ معصوم متوسل شو که برات واسطه بشن در درگاه الهی/یکی از شهدای بزرگ ر ...

چله گرفتم برای ام البنین جانم  حدیث کسا.

چله زیارت عاشورا شهید صفوی 

همش توکل می کنم 

خیلی ضعیف شدم چون چندمین مرتبه و چندمین نفر هست محتاج ازدواج نیستم ولی هر دفعه میریزم بهم چون یکم خس به وچود میاد

داغون شدم اخه مگه چه کار کردم هر دفعه بهم میخوره

رفتار این آقا عجیبه

تو کاری نکردی که خودتو سرزنش کنی

عزت نفستو ببر بالا

به نظرم کامل عقب بکش تا ببینی اون آقا با خودش چند چنده

من اگه کسی باهام چنین برخوردی بکنه خودم بلاکش می کنم

رفتارش اصلا درست نیست

چله گرفتم برای ام البنین جانم حدیث کسا.چله زیارت عاشورا شهید صفوی همش توکل می کنم خیلی ضعیف شدم چون ...

نذار حس بوجود بیاد

فقط محترمانه و مودبانه در خواستگاری رفتار کن ولی اصلا علاقه مند نشو،

بعد ازدواج چند هفته بگذره ناخودآگاه عاشق میشی وقتی قبلش زندگی سالم داشتی...پس نگران عاشق شدن نباش

ولی تو دوران آشنایی و خواستگاری خیلی مراقب دلت باش.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/