2777
2789
عنوان

یه شماره ناشناس برگه ازمایششو به شوهرم فرستاده😭این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226337 بازدید | 725 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده هوش مصنوعی تحلیلش کنهشماره ناشناس هم اسمشوازگوگل دربیار

چطودی؟

یعنی شماره ناشناس و گوگل میگه واسه کیه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

پس اون صدای مرد که پشت تلفن جواب داده کی بوده؟ واینکه چطوری باهاش زندگی میکنی وقتی صحنه خیانتش را دی ...

همکار دختره بوده آخه دختره تو مخابرات کار می‌کرده 

بعد آخر شماره من و همسرم یکیه بعد که من تماس گرفتم اون زنگ زده به شوهرم گفته اونم برنامه رو چیده و داده همکارش صحبت کرده 

پیامای دیگم هس ولی لینک ریل اینا فرستادن واسه هم فقطبعد یجا طرف نوشته سلام کجایی

نمیدونم بقیه گفتن اینو یا نه 

ولی لینک ریلی که خانم فرستاده رو باز کن پیجش بالا میاد