2777
2789
عنوان

یه شماره ناشناس برگه ازمایششو به شوهرم فرستاده😭این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226332 بازدید | 725 پست
الهى چقدر دلت پره عزیزم امیدوارم هرچی تو مسیرته خیر باشه برات از ادمای بی خاصیت و عوضی دور باشی امید ...

ممنونم عزیزم الهی خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده لطفا برام دعاکن خیلی نیاز دارم به دعاتون دعا کنید راحت شم خونه بگیرم یه پول خوب دستم بیاد

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پشت پناهت باشه قوی باش ❤️

ممنونم همینطور خدا پشت و پناهه توام باشه برات بهترین هارو میخوام برام دعا کنید یه پول خوب بیاد دستم برای مادرم خودم خونه بگیرم راحت بشیم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

عزیزدلم پیام هاتو خوندم و قلبم درد گرفت هم تجربه سقط رو دارم هم تجربه خیانت از نامزد سابقم...تمام حر ...

مرسی نازنینم برام دعا کن خدا کمکم کنه فقط همین فقط کمک خدارو میخوام بهم رو کنه خیلی جاها رو کرده میدونم بازم با دعای خیر شما رو میکنه بهم و درهای خوشبختیرو به روم باز میکنه الهی اول شما خوشبخت بشید بعد من

زیبا ترین زیبای جهانم🫠