2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 161 پست
از ترم شش طرح باید بگذرونن کنار واحد های تئوریشون که جدیدا طرح که میگذرونی جز سوابق بیمه اشون میشه د ...

من خودم پرستاری خوندم اصلا هم اینجوری نیست طرح بعد از گرفتن لیسانسه نه دوران دانشجویی! اونی که شما میگی کارورزیه که مفت و مجانی کار میکنیم تو بیمارستان 

فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بتونه از ته دل خوشحالم کنه 

من تو سن کم و دوران دانشجویی با همسرم ازدواج کردم

تو سختی‌ها کنارش بودم، تو خوابگاه ۳۰ متری

الان نتیجه صبرمو میبینم

هیئت علمی دانشگاه شده و بهش افتخار میکنم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تضمینی هست که با یک آدم پولدار ازدواج کنی بدبخت نشه اون موقع هم میخوای جداشی زندگیت و رو بد پایه ای گذاشتی.... نمیدونم چرا حس میکنم این تاپیک مثل شوخی تا حالا زن ندیدم برای شرایط مالی از مرد موردعلاقه اش بگذره بعدشم انقدر خونسردوراحت باشه

چرا پر توقع ، من خودم سال دیگه کارمند بانک میشم اقا هنوز ترم یک دانشجو:|

از نظر کیس نمیگم. از نظر میزان در آمد میگم. از الان فکر سال دیگه ای که تو استخدام میشی و طرفت هیچی به هیچی. 

کسی از فردای خودش خبر نداره چه برسه سال دیگه دوست من.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اره

خوب کردی جدا شدی،دیر یا زود این اتفاق می افتاد.چون اولویت برای شما آرزوهاتونه.دیگه درخواست آروم کردن شما از کاربرها بی معنیه.هر کس یه معیارهایی داره خب،قصد سرزنش یا نصیحت ندارم.بهتره که دیگه به سمت این آقا نرید چون در صورت برگشتن به هم،این پس زدن شما به خاطر مسایل مالی یادش میمونه و دردسرساز میشه.هنوز سنی ندارید مطمین باشید خواستگار پولدار بازهم میاد.موفق باشید

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

توصیه من به مجردها

با هر بی‌پولی ازدواج نکنید

با بی‌پول مسئولیت پذیر ازدواج کنید چون با غیرت کار کردنش به موفقیت میرسه در آینده

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

ببخشیدا ولی دلم به حال پسره سوخت

میگی همه چیش خوب بوده و...فقط بخاطر پول عشقت رو بهم زدی😐

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

اشتباه کردی به خاطر پول جدا شدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من جدانشدم بهش کمک مالی هم کردم وقتی خیلی گیرافتاده و فشار اومده بهش. ولی مشکل وضع بد مالی اینه که ...

وقتی به خاطر وضع مالی اعصاب تحت فشار باشه عشق زیر سوال میره  اون مال قدیما بود که امکانات نبود میگفتن اخلاق مهمه الان تو این وضعیت نابسامان اجتماعی پول مهمه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
دوسش نداشتی؟

چرا دوسش داشتم ولی بخاطر مشکلاتی براش پیش اومد با من اخلاقش بد میشد اذیتم میکرد الان با اینکه اخلاقش خوب شده ولی من دیگه نمیتونم ببخشمش و هی تحقیرش میکنم

دوستان شرایط مالی هم مهمه ها ممکنه هرکدوم از ما هم همین کار استارترو میکردیم ب نظرم نامزدت تا به ثبا ...

نه عزیزم ما اول شرایط طرفو میسنجیم بعد نامزد میشیم که بعد نخایم جدا شیم دوسال دوستی چی بود پس؟ ندیدی دانشجوئه هیچی نداره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم