2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 161 پست

درکت نمیکنم عزیزم چطور به خاطر فقط پول نامزدیتو بهم زدی بعد میگی ناراحتی؟؟؟؟اکثر دخترا تو دوران عشق و عاشقی تنها چیزی که براشون مهم نیست پوله شما معلومه خیلی منطقی هستید بنابراین فک نکنم زیاد ناراحت باشی البته معذرت رک گفتم فقط نظر شخصیم بود 

😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی به خاطر وضع مالی اعصاب تحت فشار باشه عشق زیر سوال میره  اون مال قدیما بود که امکانات نبود ...

آخه بی پولی اخلاق نمیذاره که براشون بمونه پول رابطه مستقیم با اعصاب و اخلاق داره

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
وقتی به خاطر وضع مالی اعصاب تحت فشار باشه عشق زیر سوال میره  اون مال قدیما بود که امکانات نبود ...

واقعا ها ، این دوسال که به مشکل برخورد  اخلاقش گه شده بود کلی اذیتم کرد ، الان ک بهتر شده نمیتونم ببخشم منم اذیتش میکنم و تحقیر میکنم و کارای بدشو یادش میارم

مادره من با 29 سال سابقه تو آموزش و پرورش ماهی سه تومن میگیره،دوستم سه ساله استخدام پرستاریه ماهی دوتومن 

طرز فکرت نابودم کرد 😐هنگیدم من یکی منو از برق بکشه😐😐😐😐😐

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
خونسرد نیستم ولی حس میکنم همین مسایل مالی کار میده دستمون

بابا خیلی خونسردی خیلی هم از کارت راضی هستی تو طرفت و دوست نداشتی اگر دوستش داشتی عاطفه ات بهت غلبه میکرد شاید هم هنوز داغی نمیفهمی چی شده امیدوارم پشیمون نشی

به نظرم تاپیک زدن نداشت چون بیشتر اعصابت خورد میشه.

ادم تو ازدواج به نظر منی که تجربه دارم.

و خیلی چیزارو متوجه شدم.

باید با خودش صادق باشه.

درستا عشق خوبه ولی کافی. نیست.

عشق نون و اب نمیشه.

شما دیدی طرف پول نداره.

برات مهم بوده.

گفتی نمیخوام.

حالا به خاطر نظر یع عده یا تو رودوایسی که نگن دختره پولکیه.

قبول کنی که باهاش ازدواج کنی.

یک عمری تو حسرت خیلی چیزا بمونی و خودخوری کنی.

و بیایی اینجا تاپیک بزنی.

همینا که الان میگن پولکی و پرتوقع.

همون موقع هم میگن کور نبودی میدیدی.

اخی نازی.خیلی سخته.

کاشکی بیشتر دقت میکردی.

ان شاءالله مورد های بهتری برات پیدا بشه🙏

اگه فقط بخاطر پول ولش کردی نامردیه اینکه میگی به ارزوهام نمیرسم ارزوهارو که نمیشه با پول خرید ارزو قشنگیش به سخت رسیدنشه به صبرشه... ببین یچیزی میگم دنیا دار مکافات دلشو نشکون بخاطر پول اگه دوسش داری برگرد پول چرک کف دسته بخدا ادمایی هستن یشبه پولدار شدم ادمایی هم هستن یشبه صفر شدن... 

بخدا زندگی ای که پشتش دل شکسته ای باشه هیچوقت به خوشبختی نمیرسه... برگرد پیشش گناه داره

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد
چرا پر توقع ، من خودم سال دیگه کارمند بانک میشم اقا هنوز ترم یک دانشجو:|

چجوری؟!!ازمون دادی؟!!

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
توصیه من به مجردها با هر بی‌پولی ازدواج نکنید با بی‌پول مسئولیت پذیر ازدواج کنید چون با غیرت کار ک ...

دقیقا

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
پرستاری کجاش خوبه ، ته تهش سه تومنه ماهی

ما الآن داریم با ماهی ۳ تومن و دوتا بچه زندگی میکنیم خداروشکر ماشین داریم خونه هم خریدیم عزیزم مهم نیست چقدر درامد دارید مهم اینه ک چطور خرجش کنید ممکنه ۲۰ میلیون درامد باشه اما آخر ماه کاسه چکنم دست بگیری