2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 161 پست

عزیزم اومدی تاییدت کنیم؟چون با مخالفا خیلییی مخالفی...خب خوب کردی جدا شدی...پسره ی بدبخت بی پول لیاقتتو نداشت😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا غلطه ، بخدا من الان زندگی هرکی میبینم پولداره خوبه اوناییم که خوب نیس۹۹درصد مسایل مالیه

این نظر منه عزیزم شوهر منم مرد خیلی خوبیه 10سال تو زندگیشم تازه  درسش تموم شده میخواد بره دنبال کار سخته اما به سختیش  می ارزه

اتفاقا من خودمم  قراره برم سر کار ولی این هنوز تا چهار سال علافه دانشجو هیچی به هیچی

اگر فکر میکنی پول برات خیلی مهمه ( که به نظر من این عیب نیست) 

دیگه بهش فکر نکن . اما در کل اینکه برای تامین زندگیت و رسیدن به آرزوهات روی یه آدم دیگه غیر از خودت  حساب کنی به نظر من یه جوریه 😅مگه اینکه فقط کمک و همراهی بخوای 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

عزیزم واقعا ببین توقعت از همسرت چیه 

اگه توان مالیش از دید تو کمه اصلا ادامه نده 

ولی اگه فکر میکنی میتونی باهاش کنار بیای و ار همه نظرای ددیگه دوست داشتن و توجه تورو جلب کرده حتما برگرد بهش 

اونا ده سال سابقه کار دارن این هنوز الان ۲۳یالشه ترم یکه

منظورم اینه ادم بی آینده ای نیست که بگی معلوم نیست چی میشه کارش و فلان

شما عاشق نبودی عزیزم.ایشالا به چیزی که میخای برسی

ولی کلا ارزوهاتو با شوهر مرتفع نکن☺

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چرا غلطه ، بخدا من الان زندگی هرکی میبینم پولداره خوبه اوناییم که خوب نیس۹۹درصد مسایل مالیه

عزیزم  حق داری خیلیا بیرون گود واستادن و واقعا سرزنش میکنن 

اینکه خودت بری سز کار یا کمکش کنی نشد راه حل شما وضع مالی خانواده خودت چطوره؟ نامزدت چند سالش بود

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

عزیزم نامزدتون فعلااول راهه اگه واقعادوسش داری وعاشقشی که بایداین روزای سخت روتحمل کنی چن توزندگیه هرکسی سختی وجودداره ...

بعدم درآمدشون همچین کمم نیس پرستاریم یه شغل تضمین شده اس...شماحتمادوسش نداشتین که اینقدراحت ازش گذشتین...

ببخشیدامامن واقعاواسه نامزدتون ناراحتم

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
عزیزم  حق داری خیلیا بیرون گود واستادن و واقعا سرزنش میکنن  اینکه خودت بری سز کار یا کمکش ...

وضع مالی ما نوب نیس ولی خیلی خوب درس خوندیم  به هزار جون کندن با نداری، به خاطر وصعیت درسی عالیمون فرصت شغلی خیلی خوبی قراره داشته باشم ، کارمند بانک میشم

عاشقش نبودی وگرنه هیچوقت ولش نمیکردی پس من خیلی دل دارم دوسال و ۱۰ ماه عقدم شوهرم یکسال بیکار بود اخلاق گوه و دست به زتشو تحمل کردم چون دوسش دارم الان اخلاقش خوب شده خداروشکر ....خدا کنه ازدواج دومت پایدار باشه بخاطر پول گرفتی جدا شدی اگه یکی بیاد پولدار باشه نونت با خونت یکی باشه خوبههه؟ از کجا معلوم با یکی ازدواج بکنی بگی چه غلطی کردم اونو ول کردم همش باید عذاب وجدان داشته باشی ....منم ۲۰ سالمه هزارتا ارزو دارم شوهرم الان تو الو پیک کار میکنه روزمره پول در میاره اگه کار دائمم بره ماهی فوقش یه تومن بدن....یکم سطح توقعتو بیار پایین ....من تلاش کردم زندگیمو یکم کشیدم بالا و میدونم در اینده با کمک همسرم به همه چی میرسم پول ماشین خونه بچه های سالم چون عشق و صبر تلاش زن و شوهره که به همه چی دست پیدا میکنی

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
وضع مالی ما نوب نیس ولی خیلی خوب درس خوندیم  به هزار جون کندن با نداری، به خاطر وصعیت درسی عالی ...

دوسش نداشتی؟

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗