اخلاقش خوب بود همه چی برام فراهم میکرد ،هرکاری میگفتم انتجام میداد ولی وضع مالیش هی بد و بدتر میشد، پدرش نذاشت استخدام اموزش پرورش بشه و رفت پرستاری خوند الان دانشجو هست و هیجی به هیچی ، منم بعد دوسال دوستی وشیش ماه محرمیت تموم کردم ، حالم خوب نیس ارومم کنید
از ترم شش طرح باید بگذرونن کنار واحد های تئوریشون که جدیدا طرح که میگذرونی جز سوابق بیمه اشون میشه د ...
من خودم پرستاری خوندم اصلا هم اینجوری نیست طرح بعد از گرفتن لیسانسه نه دوران دانشجویی! اونی که شما میگی کارورزیه که مفت و مجانی کار میکنیم تو بیمارستان
چه تضمینی هست که با یک آدم پولدار ازدواج کنی بدبخت نشه اون موقع هم میخوای جداشی زندگیت و رو بد پایه ای گذاشتی.... نمیدونم چرا حس میکنم این تاپیک مثل شوخی تا حالا زن ندیدم برای شرایط مالی از مرد موردعلاقه اش بگذره بعدشم انقدر خونسردوراحت باشه
خوب کردی جدا شدی،دیر یا زود این اتفاق می افتاد.چون اولویت برای شما آرزوهاتونه.دیگه درخواست آروم کردن شما از کاربرها بی معنیه.هر کس یه معیارهایی داره خب،قصد سرزنش یا نصیحت ندارم.بهتره که دیگه به سمت این آقا نرید چون در صورت برگشتن به هم،این پس زدن شما به خاطر مسایل مالی یادش میمونه و دردسرساز میشه.هنوز سنی ندارید مطمین باشید خواستگار پولدار بازهم میاد.موفق باشید
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من جدانشدم بهش کمک مالی هم کردم وقتی خیلی گیرافتاده و فشار اومده بهش. ولی مشکل وضع بد مالی اینه که ...
وقتی به خاطر وضع مالی اعصاب تحت فشار باشه عشق زیر سوال میره اون مال قدیما بود که امکانات نبود میگفتن اخلاق مهمه الان تو این وضعیت نابسامان اجتماعی پول مهمه
یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه
چرا دوسش داشتم ولی بخاطر مشکلاتی براش پیش اومد با من اخلاقش بد میشد اذیتم میکرد الان با اینکه اخلاقش خوب شده ولی من دیگه نمیتونم ببخشمش و هی تحقیرش میکنم