2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگاره🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 56 پست
نه میدونی میگم ممکنه بعدا اذیت شم؟که مثلاً هم کل فامیلای مامانم و هم فامیلای اون پسره میدونن این موض ...

خب این تو هستی ک باید تصمیم بگیری. ایا شرایطش جوری هست ک بفهمی گزینه مناسبیه برات؟ و آیا حساسی رو این موضوع ک دختر خالت بهش جواب رد داده بعدا ممکنه بگه من نخواستمش زیادی من بود تو خواستیش! ممکنه دختر خالت دوس پسری چیزی داشته باشه یا گزینه دیگه ای زیر سر داشته باشه یا حتی احساس کنه آپشن های بهتری میتونه گیرش بیاد. تو چی. آیا این مرد میتونه برات آپشن بالا حساب شه؟ اگه جواب مثبته فکر حرف مردم نباش. یه ماه حرف میزنن بعدش یادشون میره و تمام 

شرایطش رو بگو تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم. سنش، ظاهرش، تحصیلاتش، شغلش درآمدش، اخلاقش و خودت چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این به شخصیت خودت بستگی داره من باشم قبول نمیکنم من چون حساسم و از اینکه دختر خالم رو مثلا ش ...

پسره همینطور سنتی رفته جلو معرفی کردن بهش بعد خوشش اومده همونجا ولی خب عاشق که نشده.

من الان اصلا برام مهم نیست میترسم میگم بعد ازدواج نکنه حساس شم سر اینکه شوهرم مثلاً تو دلش بگه کاش باهاش ازدواج میکردم 

با دخترخالم اصلا دنیاهامون متفاوته تو مسیری نیستیم که اصلا بشه مقایسه کردمارو با هم

چه جوری با دختر ختلت اشنا شوه چه جوری با شما اشنا شده؟شاید وختر خالت اصلا جدی فکر نکرده و بیهود رد کرده شما احازه بیان خ استگاری قشنگ بررسی کن الکی رد نکن فقط به خاطر دختر خالت .بعد ازدواجم اینقدر رفت و تمد ها کم‌میسه شاید یالی به بارم دختر خالتو نبینی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چراحتی اگه پسره رو یکم دوسش داشته باشم و آدم خوبی باشه ؟

نظرم شخصیه

چون اگه پسره از اون دختره خوشش اومده باشه تا اخر عمر هرجا بری عذابی

نمیخام باز کنم موضوعو چون تو همچین موقعیتی ...

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

من باشم قبولش نمیکنمدخترخالت ردش کرده بعد تو میخوای باهاش ازدواج کنی😐الان فقط خودتون خانوادتون میدو ...

شاید دهتر خاله ملاک‌هایی که داسنه مثل ملاک های استارتر نباشه چشم بسته نمیشه رد کرد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من باشم قبولش نمیکنمدخترخالت ردش کرده بعد تو میخوای باهاش ازدواج کنی😐الان فقط خودتون خانوادتون میدو ...

دخترخالم قصد ازدواج نداره و سر یه مورد مسخره رد کرده خانواده ش موافق کامل بودن 

میگم الان برام اهمیتی نداره. میگم مهم اینه طرف پسر خوبیه فقط میترسم بعد ازدواج ذهنم درگیر شه

😂پسره کلا مذهبیه سنتی ازدواج میکنن طرفای ما. دنبال دختر با ایمانه که فقط تو فامیل ما پبدا کرده😂

من بودم قبول میکردم باهاش آشنا بشم 

مگه اونایی ک ازدواج کردن فقط همین ی دونه خواستگار رو داشتن ؟؟؟یا اگه با دوست پسرشون ازدواج کردن با همون ی نفر دوست بودن ؟؟؟فقط خدا میدونه چندتا عوض کردن ک ی بگیر رو پیدا کردن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ممکنه بخاطر اینکه لج اون دختره رو در بیاره اومده باشه سراغ شما رد کن برع

پسرا لج در بیار نیستن هر کی جواب رد بده میرن سراغ بعدی  اصلا خودشون رو درگیر این قرطی بازیا نمیکنن 😂