2777
2789
عنوان

بی احترامی خانواده شوهر

272 بازدید | 30 پست

با بی محلی خانواده شوهر چی میکنید ؟

یه خانواده پر جمعیت که همه با هم دست به یکی میکنن برای بی محلی

چون مطابق میلشون رفتار نمیکنم، مسافرت میرم با شوهرم دوست دارن دخترش و شوهرش هم ببریم 

بی احترامی میکنن تیکه میندازن ازشون فاصله میگیرم بدترین رفتار رو دارن وقتی منو میبینن

اصلا یه توقعات بیجا دارن که نگم واقعا

مقصر هم باشن باید باهاشون کنار بیای وگرنه آدم حسابت نمیکنن

من بهشون زنگ نمیزنم اصلا بارها  مثل طلبکاران گفتن چرا زنگ نمیزنی

اگر به وقت کوچک آرین مشکلی پیش اومده بین من و خواهرشوهرم با اینکه میدونستن حق با منه طرف اونو گرفتن با رفتارشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمعشون حضور پیدا نمیکنم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

شماهم بی محلی کن 

کاری به کارشون نداشته باش

سعی کن تو جمع ها ازشون فاصله بگیری...بگو بخند نکنی..

در حدی که فقط قطع رابطه نشه 

اونم فقط بخاطر همسرت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دوری دوستی اجرا کن یکی دوبار درطول ماه تماس بگیر ،رو بلندگو بزار تاشوهرتم بیشتر متوجه رفتاراشون بشه

آنقدر به من کمک محلی کردن اصلا دلم رضا نمیشه زنگ بزنم

اگر یبار زنگ بزنم هر روز دیگه زنگ میزنن آمار زندگی منو بگیرن

دست خودم نیست شوهرم مجبورم میکنه

در اینجور مواقع باید با سیاست رفتار کنی مثلا هرچی شوهرت میگه تو فقط باید بگی چشم و کار خودت رو بکنی همین

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین