2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگاره🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 56 پست
خب این تو هستی ک باید تصمیم بگیری. ایا شرایطش جوری هست ک بفهمی گزینه مناسبیه برات؟ و آیا حساسی رو ای ...

شرایطش خوبه به نظرم 

اوکیه همه چیز. من الانم هیچ مشکلی ندارم و انقدری اعتماد به نفس دارم که اگه دخترخالم چیزی گفت یه جوری برخورد کنم که چیزی نتونن بگن به انتخابم.

ولی میگم بعد ازدواج آدم حساس نمیشه؟ بیشتر مثلاً میگم شوهرم پشیمون نشه؟ یا نشه بعد ازدواج صرفاً به خاطر این موضوع اذیت شم؟از طرفی داداش همین دخترخالمم خواستگار من بوده کلا خیلی پیچ در پیچه🤦🤦

شاید دهتر خاله ملاک‌هایی که داسنه مثل ملاک های استارتر نباشه چشم بسته نمیشه رد کرد

عزیزم درسته 

ولی شاید طرف میخواسته لج اون دخترخاله رو دربیاره که اومده خواستکاری ایشون 

چون منم دخترعمم طلاق گرفت بعد شوهرش اومد تو خانواده ما از همه خواستگاری کرد بعدشم تو فامیل نزدیک زن گرفت واسه اینکه حرص دربیاره😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته ولی شاید طرف میخواسته لج اون دخترخاله رو دربیاره که اومده خواستکاری ایشون چون منم دخترعم ...

چه کینه ای بوده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
منطقتو😐 چ ربطی داره خواهر من ؟

ربطشو تو همون چند خطی ک نوشتم و متوجه نشدی اندازه ی کتاب هم توضیح بدم مطمعنن متوجه نخواهی شد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شرایطش خوبه به نظرم اوکیه همه چیز. من الانم هیچ مشکلی ندارم و انقدری اعتماد به نفس دارم که اگه دخترخ ...

یعنی بگی واسه انتقام اومده تو رو بگیره ک دخار خالتو بچزونه؟ فکر نکنم، اتفاقا واسه اینکه دخترخالتو بسوزونه سعی میکنه تورو خوشبخت کنه و همیشه پزشو بدی. هرچند من فکر میکنم ب این پیچیدگی نیست و این بنده خدا فقط دنبال زنه، اون گفته نه و اومده دنبال یه گزینه دیگه، مثل بقیه خواستگارا، حالا اتفاقی این گزینه جدید و قدیم آشنا هستن، احتمالا شناخت هم باشه حالا یا آشنای دورتون یا هرچیز، و خانواده سنتی هم هستن، طرفدار ازدواج سنتی و.. بهرحال باید باش آشنا بشی و تو دوران آشنایی خیلی چیزا میاد دستت ک جواب سوالات رو هم لابلاش میتونی بفهمی. ممکنه بهترین گزینه ممکن باشه یا برعکس. باید اشنا بشین. ازون لحاظ فکر نکنم مشکلی باشه، چیزی هم نمیگن چون تو خواستگار داشتی و اتفاقا خواستگار تو داداش اون مورده و تو این رو به داداشش ترجیح دادی... 

شما درست میگین🤚🏻

خیر پیش 

خدا پشت و پناهت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یعنی بگی واسه انتقام اومده تو رو بگیره ک دخار خالتو بچزونه؟ فکر نکنم، اتفاقا واسه اینکه دخترخالتو بس ...

نه بابا اصلا به این فکر نمیکنم که بخواد بچزونه و چه حرفیه.

فقط چون تجربه نداشتم گفتم شاید متأهل شم بعداً این موضوع که شوهرم دخترخالمو دوست داشته و همه فامیل میدونستن اذیتم کنه که الان حل شد واسم 

اگه خودت مطمئنی که پسره به نظرت مناسب و شرایطت رو می‌پسندی، می‌تونی تصمیم بگیری. اما اگه ذره‌ای شک داری، بهتره حسابی فکر کنی. ازدواج با کسی که قبلاً رد شده ممکنه باعث دردسر توی فامیل بشه. اگه این مسئله تو رو اذیت می‌کنه یا احساس می‌کنی که ممکنه توی آینده با مشکل مواجه بشی، بهتره خودت رو راضی کنی که شاید این انتخاب درست نباشه. شرایط ازدواج باید بر اساس علاقه، احترام و توافق باشه نه فقط فشارهای فامیلی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!