2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگاره🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 56 پست

به هیچ عنواااان قبول نمیکنم خصوصا که پسره مشتاق بوده بعد دخترخالم رد کرده شاید به اون احساسی داشته من هرگز چنین کاری نمیکنم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه مناسبته ازدواج کن. کاری ب حرف کسی نداشته باش. اگه بعدا مورد مناسبی پیدا نکردی آدمای نی نی سایت ن ...

نه میدونی میگم ممکنه بعدا اذیت شم؟

که مثلاً هم کل فامیلای مامانم و هم فامیلای اون پسره میدونن این موضوعو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عمم سه سال با دختر عمم نامزد بود اخر سر فهمید بهش خیانت میکنه دیگه نامزدی رو بهم زد بعد دوسه ماه عاشق خواهرم شد یه چند ماه هم همش ب بهونه های الکی میومد خونمون ببینه خواهرم چطور دختریه و اینا و بالاخره خواستگاری کرد الانم ۸ سال ازدواج کردن البته اون دختر عمم هم یه چند ماه بعد از بهم زدن نامزدیشون با همون پسره ک دوستش بود ازدواج کرد

اگه شرایطش خوبه بررسیش کن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
حقیقتا حس خوبی ندارم خودمنمیدونم چرامگر اینکه طرف شرایط خوبی داشته باشه و آدمی باشه که خیلی شخصیت و ...

این اذیتم می‌کنه که نکنه بعداً خدایی نکرده به دخترخالم حس داشته باشه یا هی پشیمون شه چرا با اون ازدواج نکرده چون ما خیلییییی هم رفت و آمد داریم

من ب شخصه قبول نمیکنم شوهر دخترداییم فامیل دور مادرم ایناست این اقا اول ک میخواست‌ بامن رفیق شه محل ندادم خواستگاری کرد ج رد دادیم خیلی پیگیرم بود رفت خواستگاری دختر خالم اون گفت ن‌اخرش‌زنداییم‌اینقد‌دیگ‌خونه اینا رفت وامد کرد پسره رفت خواستگاری دختر داییم ک‌ جوابشون بله بود ولی توعقدوعروسیشم‌حتی کل نگاهش رومن بود من ازاینچزا متنفرم کلا مردی ک قبل من خواستگاری رفته باشه نمیپسندم واس فامیل ک‌عمرا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

این اذیتم می‌کنه که نکنه بعداً خدایی نکرده به دخترخالم حس داشته باشه یا هی پشیمون شه چرا با اون ازدو ...

حقیقتا آدم خب درگیر این فکرا میشه 

چندسالته

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t