2777
2789
عنوان

کاش دخترم بلوغ زودرس داشت🥺

608 بازدید | 47 پست

دختر من همه چیش مرتب بود. ۱۰ سالگی علائم بلوغ شروع شد تحت نظر فوق تخصص غدد بود از سه سالگی

تا اینکه تو ده سال و ده ماهگی پریود شد با قد ۱۴۰😔

چهار تا فوق تخصص غدد کودکان بردم میگن تو این سن مداخله نکنیم بهتره . دعا کنین دخترم حداقل به قد ۱۴۰ برسه. دارم میمیرم از غصه مریض شدم

بچه ای که شیر و میوه و گوشتش رو باید مرتب می‌خورد اینهمه براش زحمت کشیدم 

اگر بلوغ زودرس داشت جلوشو می گرفتیم تا به ۱۵۰ برسه لااقل بعد پریود شه

چشمم افتاد به امضام. زندگی دیگه زیبا نیست🥺😔

ترخدا برام دعا کنید دارم سکته میکنم. قلبم درد میکنه

زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم ۱۲ سالش بود پری شده شایدم کمتر قدش ۱۷۵ ربطی نداره 

تهرانی ببر فوق تخصص غدد کودکان عالیه روبروی مترو شریعتی امپول میزنه سریع قد میکشه اگه صحفات دستش بسته نشده باشه فکر نکنم قدش کوتاه بمونه نترس 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

مادرشوهرم ۱۲ سالش بود پری شده شایدم کمتر قدش ۱۷۵ ربطی نداره تهرانی ببر فوق تخصص غدد کودکان عالیه روب ...

مهم اینه که تو ۱۲ سالگی قدشون چقدر بوده

چهار تا فوق تخصص مطرح بردم😔

زندگی زیباست...