2777
2789
عنوان

ازدواج با خواستگاره🤦

577 بازدید | 56 پست

اگه کسی بخواد با پسری که قبلا خواستگار دخترخاله ش بوده و دخترخالش یک جلسه صحبت کرده و رد کرده با این که پسره مشتاق بوده (دایی ها و خاله ها و مامان بزرگم فقط مطلعن از این اوضاع تو فامیلامون) و الان بع تو درخواست داده ازدواج بکنه چون احساس میکنه شرایطشون به هم میخوره اشتباه می‌کنه ؟

ممکنه بعداً اذیت شم ؟ چیکار کنم ؟ شما باشید چی میکنید چرا ؟ تحت چه شرایطی ازدواج کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من عین شرایطش پیش اومده البته باهم صحبت نکردن و پسره ام اشتیاق خاصی نداشته و البته پسره برا من خودش هم میخواست علاوه بر مامانش ولی من ازشون خوشم نمیاد رد کردم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

من نمیتونم تحمل کنم همش نگران این باشم که همسرم چشمش دنبال دخترخالم باشه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

این به شخصیت خودت بستگی داره  من باشم  قبول نمیکنم    من چون حساسم و  از اینکه   دختر خالم رو مثلا شوهرم ببینه هنش تو دلم بگم وای این چشمش دنبالشه یا دلش اینو میخواسته حوصله این جنگ اعصابارو ندارم .اگر خودت از دختر خالت سرتری و مطمعنی اذیت نمیشی    ببین  بزار خواستگاری بیا  اصلا ببین ب دلت میشینه   شاید تو هم ردش کردی خب   

از مشاور کمک بگیر ولی از نظر من یک جلسه باهاشون صحبت کنین ولی محرمانه و فقط خوانواده خودت و اون آقا در جریان باشن

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .