2777
2789
عنوان

افزایش قد

401 بازدید | 58 پست

سلام شبتون بخیر 

خواستم سوال کنم که راهی هست که امتحان کرده باشید و افزایش قد داشته باشید باهاش از طریق دوره هایی مثل یانگ فیت ، امپول یا دارو و حجامت که همه میگن؟

من پسرم 16 سالمه 172 قدمه ولی 1 سال هست که تقریبا افزایش قد نداشتم اما از فامیل پدری همه قد بلند هستیم مثلا 180 به بالا فامیل مادرمم هم که خانوما 160 اینا اقایون هم همه بالای 180 

الان از این میترسم صفحه رشدم بسته شده باشه ریش هم در اوردم ولی قسمت خالی داره زیر چونه و جاهای دیگه یعنی هنوز تکمیل نشده بنظرتون میتونم افزایش قد داشته باشم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر متخصص غدد بررسی کنه

ولی اگه به هر دلیلی نمیتونی حتما حتما قرص ال ارژنین از داروخانه بخر بخور

تو این سن حتما اثر میذاره

اگه کنارش والیبالم بری عالیه

قرصه عوارض نداره بدون نسخه هم میدن

بنفشه🍃

آره داداش من که دخترم ۱۶ سالمه تو باشگاه که میرم از پارسال هر دفعه پنج دقیقه روی بارفیکس آویزون میشم پارسال قدم بود ۱۶۹ الان شده ۱۷۴ ۱۷۵

بارفیکس خیلی موثره 

تازه تو ‌پسری تا ۱۸۰ رو راحت جا داری

آقایون تا ۲۲ یا ۲۳ سال قد میکشن یچیز طبیعیهشما هم ژنتیکشو داری و میتونی بلند بشی

اره ژنتیکشو دارم ولی بیشتر از  1 ساله حتی 1 سانت رشد نکردم ولی خب میگن پسرا یکدفعه قد میکشن ولی من تاحالا اون یکدفعه قد رو نکشیدم

برو دکتر متخصص غدد بررسی کنهولی اگه به هر دلیلی نمیتونی حتما حتما قرص ال ارژنین از داروخانه بخر بخور ...

اره ال ارژنین گرفتم میخورم بارفیکس هم خریدم فردا میخوام نصب کنم همراه باهاش طناب هم بزنم خیلی ممنونم

اره اگر امکانش هست بفرستید ممنونم

ببین من برای یه خانومی اینا رو تایپ کردم الان از اونجا برات کپی میکنم میفرستم

ولی قول مردونه بده ساده ازش نگذری و تک تک تمرینات ورزشی رو انجام بدی و رژیمتو رعایت کنی و تبدیل به یه مرد قدبلند و جذاب بشی برادر جانم😇