2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدمم

73 بازدید | 12 پست

از هرچی تاپیکه ک میگن شوهرم دوست دختر داره و فلان داره و عملا هم کاری نمیکنن 

دارن بی بند و باری رو رواج میدن اخه مگ میشه تو دوست دختر شوهرتو بشناسی و هیچ کاری نکنی و هنوزم باهاش زندگی کنییی😐😐دیگه تاپیکایی ک راجب اینجور چیزا باشع نمیخونممم....

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

من ک در اینده نمیتونم با کسی ازدواج کنم ک حتی قبل از من دوس دختر داشته چون خودم نداشتم 

چه برسه به اینکه شوهرت داشته باشه😑

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اجباره 

مادر که باشی دوست دختر جای خود هوو هم تحمل میکنی .

مادر که باشی کتک و فوش زندانی بودنو تحمل میکنی .

دیگه مادر باشی وجایی  هم واسه رفتن نداشته باشی همه چیو تحمل میکنی حتی یه خونه زندگی کردن با هوو

اینا که اینجورن محکوم به رنج شدن و میان درد ودل میکنن سبک بشن از بد روزگارمیکی دوتا بچه ساختن و نمیت ...

من اینطوری فکر نمیکنم..

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

معلوم نمیشه که

من تخصصم شناخت آدماست😂

از نگاه طرف ته و توی زندگیشو درمیارم

دوستام همش میگن چجوری میفهمی بعضی چیزارو درموردمون از کجا؟ 

میگم از لحن حرف زدنتون و نگاهتون😂

پارسال به یکی از دوستام گفتم تو مشخصه ک با ینفر هستی البته با لحن شوخی انکار کرد قسم خورد بعد امسال خودش گفت که درست گفتی و همینطوره😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

به من بگو تو چطوری فکر میکنی؟

نمیخام قضاوت کنم چون میترسم بعدا سرم بیاد😑ولی تاپیکای تو نی نی سایت همش درمورد این موضوعهه و من هم فکر میکنم دروغه و همش برا جذب و‌ پر بازدید شدنهه 

نمیخام قضاوت کنم چون میترسم بعدا سرم بیاد😑ولی تاپیکای تو نی نی سایت همش درمورد این موضوعهه و من هم ...

یعنی دور و بر تو هیچ مردی نبوده ک زن صیغه کنه خیانت کنه دروغ بگه؟

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
یعنی دور و بر تو هیچ مردی نبوده ک زن صیغه کنه خیانت کنه دروغ بگه؟

بوده ولی خانوماشون اینجوری که توی  نی نی سایت هست نبودن،،،اینقدر عادی برخورد نکردن😐