2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هنوز فرصت دارین نگران نباشین تو این مدت هم فعالیت ورزشی مفید داشته باشین و حرکات کششی و... تغذیه هم ویتامین مصرف کنین حتما و چون ژنشو دارین و زمینه هم هست پس میتونین برسونین خودتونو اگر هم حس کردین کافی نیست ی سر دکتر غدد مراجعه کنین ولی فک نمیکنم نیاز بشه

ای جانم 😍الهی قربونتون برم منمطمعن باشید تاثیر داره 😇❤️

نمیدونم شاید خوایت خدا بوده من این تاپیک وپیامهای شمارو بخونم خدا شاهده این چند روزه انقدر غصه خوردم برای قد پسرم انقدر خدا رو صدا زدم که معجزه کنه خودشم خیلی ناراحته نه ژنتیک خوبی برای افزایش قد داره نه وقت زیادی ...بین پسرای فامیل از همه قدش کوتاه تره ناشکری نمیکنم اما خیلی براش ناراحتم این روزا خودشم همش میگه بخدا خیلی دکتر بردمش. غز بچگی اما نهایتا گفتن خانم بچت سالمه اذیتش نکن رشد میکنه الان ۱۷سالشه باقد۱۶۲تو رو قرآن براش دعا کن قد بکشه خیلی دلم پراز غمه

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
نمیدونم شاید خوایت خدا بوده من این تاپیک وپیامهای شمارو بخونم خدا شاهده این چند روزه انقدر غصه خوردم ...

عزیزدلم مامان مهربونم هنوز چندسال وقت داره هرچند روش هایی هست که بعد بسته شدن صفحات رشدم امکان رشد قد هست

ولی تعلل نکنه و از همین فردا شروع کنه

اصلا نگران نباش

از الان شروع کنه به ورزش تا میتونه ورزشایی که نوشتم انجام بده روزی  دو سه ساعت ورزش کنه

حسابی به تغذیش برس و استخوناشو مفاصلشو تقویت کن 

روی مفاصل زانو و آرنج و مچ دست و پا روغن دنبه یا سیاهدانه بزن با دستمال ببند که بوش اذیت نکنه بعد شروع کن ورزش

نگران ژنتیک هم نباش توی آبا و اجداد همه ی ما چند نفری هست که قد بلند بوده باشن و ما هیچوقت ندیدیمشون

ژن همونا حتی به طور ضعیف هم که شده تو بدنمون هست

و با خواب و تغذیه و ورزش میشه همون ژنو تقویت کرد و به قد بلند رسید

نمیدونم شاید خوایت خدا بوده من این تاپیک وپیامهای شمارو بخونم خدا شاهده این چند روزه انقدر غصه خوردم ...

قربون دلت برم 

من خودم تا قبل بسته شدن صفحات رشد ۱۶۵ بودم چون به خاطر مدرسه و کنکور استرس و اضطراب زیادی داشتم و نتونستم باشگاه برم و از تیم ملی و دوستام جا موندم سرمربی باهام دشمن شد و حالم خیلی بد بود داغون شدم و افسردگی شدید گرفتم

ولی با همین تمرینات و یسری تمرینات ورزشی فیزیوتراپی و پشتکار زیاد توی ۲ سال به قد ۱۸۰ رسیدم 

پسرتو از اضطراب و غم و غصه و افسردگی دور کن

با انرژی و نشاط بالا ورزش کنه و توکلش به خدا باشه

عزیزدلم مامان مهربونم هنوز چندسال وقت داره هرچند روش هایی هست که بعد بسته شدن صفحات رشدم امکان رشد ق ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم آره حتما از همین فردا شروع میکنم تو هم دعا کن منم دعات میکنم 

قربون دلت برم من خودم تا قبل بسته شدن صفحات رشد ۱۶۵ بودم چون به خاطر مدرسه و کنکور استرس و اضطراب زی ...

ان شاالله خوشبخت وعاقبت بخیر باشی عزیزم