2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست

۷.

با انجام دادن این ورزشا توی خونه دیگه نیازی به باشگاه نداری ولی اگر دلت باشگاه میخواد من بهت پیشنهاد میکنم با بسکتبال شروع کنی و هفته ای ۲ الی ۳ روز بسکتبال تمرین کنی

و یا به بدنسازی بری ولی اونجا از زدن وزنه های خیلی سنگین خودداری کن چون در حال تمرینات پرشی و افزایش قد هستی ممکنه نتیجه ی زحماتت برعکس بشه و به مفاصلت فشار بیاد و نتونی قد بلند کنی

خب مثل من وقتی بدنسازی میری بارفیکس بزن وسط تمرینا

اره کلا همینکارو میکنم یدونه هم بارفیکس خریدم به چهار چوب در وصل میکنم فردا کنارش طناب هم میزنم امیدوارم نتیجه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸.

به طور طبیعی با این ورزشا میتونی ۲ ماهی ۳ سانتیمتر بلند کنی ولی بستگی به ژنتیک و تلاشت داره اگه بخوایم سخت نگیریم و قد فرضی شما رو ۱۶۸ انتخاب کنیم ۸ سانتیمتر قد میخوای بلند کنی شما یکسال زمان بذار ۳ ماهی ۲ سانتیمتر بلند کن توی ۱۲ ماه به ۱۶۸ میرسی

موضوع بعدی تغذیه و دارو و اعمال یداوی هست

۹.

برنامه غذایی: 

هر هفته ۱ مرتبه یا بیشتر آبگوشت بخور

آبگوشت استخوان دار حالا یا گوسفندی یا مرغ 

گوسفند بهتره با نخود و لوبیا 

قشنگ بذار آبگوشت بین ۴ تا ۶ ساعت روی گاز بمونه اون شیره ی استخونا دربیاد تو آبش 

هر هفته ۱ مرتبه یا بیشتر سوپ گندم بخور 

همون سوپ ساده ولی توش گندم بریز بذار چند ساعت بپزه شیره ی گندم دربیاد تو آبش 

هرهفته ۱ مرتبه یا بیشتر نخوداب بخور 

قلم گوسفندی بخر بذار ۱۲ ساعت بیشتر رو گاز با حرارت کم بجوشه بعد استخوناشو جدا کن آبشو سرد کن ژلاتینی که شد بسته بندی کن به قطعات کوچیک و هر بار که خورشت یا آش و سوپ میپزی یه قطعه بنداز توش تا حسابی استخوناتو تقویت کنه 

یه پیاز بردار نگینی خوردش کن کمی تفت بده عسلی و نیمپز که شد بهش زردچوبه بزن و دو تا تخم مرغ بشکون روش این غذا خیلی مفیده برات هفته ای چند روز این صبحانه رو بخور و چاق کنندست و قوی میشی 

با نخود توی خونه فلافل درست کن بخور نخود منبع کلسیمه

سعی کن زیاد فلافل بخوری

برای جلوگیری از نفخ ۱۲ الی ۱۸ ساعت بخیسون و هر دو سه ساعت یکبار آبشو عوض کن 

شیره انگور و ارده بخر مخلوطش کن روزی یکی دو قاشق بذار لای نون ساندویچش کن کنار دستت باشه هر وقت گرسنت شد بخور 

اگر تونستی از مغزیجات هم کمک بگیر

روزی ۲۱ عدد مویز(تقویت عمومی)

روزی ۱۴ عدد بادام درختی(تقویت عمومی)

روزی ۷ عدد انجیر(برای قد)

روزی ۵ عدد زیتون (اینو قبل صبحانه بخور خونساز قویه و کمخونی رو برطرف میکنه) 

10.

هر روز پنج شش قطعه کشک خشک یا همون قروت بخور تا کلسیم موردنیازت تامین بشه 

پونه میزان کلسیم زیادی داره 

هر روز یک فنجان دمنوش پونه بخور ولی طولانی نشه مثلا یک هفته بخور ۲ روز استراحت بده بعد دوباره بخور 

پوست تخم مرغ ها رو آسیاب کن با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کن روزانه یک قاشق غذاخوری بخور منبع غنی کلسیمه 

سویق استخوان ساز و یا سویق سنجد بخر و روزی یک قاشق بخور حالا یا با آب قاطی کن یا با شیر و نوش جان کن 

اگر کمخونی داری قرص آهن برات فایده نداده تا به امروز به جاش شربت خونساز بخر تا یکی دوماه بخور برطرف میشه 

از خرما غافل نشو روزی یک یا دو دانه بخور

11.

یه دارویی هست به اسم پکیج افزایش قد دکتر داوود 

اگر از نظر مالی مشکلی نداری این پکیج رو تهیه کن داروی گیاهی و بدون عوارضه

و یا اگر ۹ ماه تمرین کردی و افزایش قد نداشتی سعی کن این پکیج و تهیه کنی

عه خدا کنه اخه از همسن و سالم چون کوتاه ترم نگران بودم و چون 1 سال بیشتر هم هست رشد نکردم

اگه خیلی نگرانی برو دکتر غدد ولی اقایون رشد میکنن

من تو دانشگا همه همکلاسیام ترم یک کوتاه بودن ترم آخر بلندتر

بنفشه🍃

اگه خیلی نگرانی برو دکتر غدد ولی اقایون رشد میکننمن تو دانشگا همه همکلاسیام ترم یک کوتاه بودن ترم آخ ...

اره همکلاسی هام قبل از عید که مدرسه تعطیل شد هم قد من بودن ولی خب اردیبهشت که اومدن مدرسه خیلی رشد کرده بودن البته اونا 1 سار از من بزرگترن خیلی از مردا یکدفعه رشد میکنن امیدوارم منم اینطوری باشم

۱۳.کانال تمیم سعیدی رو نگاه کن تمرینات پاهای فنری۱۴ روزشو تو انجام بده دو سه روز استراحت کن دوباره ش ...

خیلی ممنونم ازتون قول میدم همیشه دعاتون کنم واقعا ممنونم 

من هرچی بلد بودم برات نوشتم داداش

امیدوارم انجامش بدی و قطعا نتیجه میگیری

راستی شما چون هنوز جا داری واسه رشد

اگه نتونستی پکیج دکتر داوود و تهیه کنی از داروی افزایش قد دکتر روازاده استفاده کن قیمت مناسبتری داره و گیاهیه

موفق باشی